Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zelda & Zorro Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Kompasplein 18, 9000 Gent, België
0 - 0 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Zelda & Zorro Gent

Vergaderen in een ongedwongen livingroom setting

Het Rotterdam van België: de Nieuwe dokken van Gent ademt een maritieme sfeer uit. Een jonge en hippe buurt voor een meet-up in het eigentijdse kader van Zelda&Zorro. Het stadsconcept van Zelda&Zorro is ondergebracht in een lichtrijk pand op het gelijkvloers van de Faar by Beel. Parkeren kan in de publieke parking onderaan het gebouw. Dankzij de Bataviabrug ben je op nog geen 15 min wandelen in het centrum van de stad. Aan de overkant, in Dok Noord vind je tal van mogelijkheden voor aansluitende teambuildings-activiteiten. Ook het Kapitein Zeppos Park aan de oude dokken, biedt de mogelijkheid voor een walk & talk of teamactiviteit op het strandje. Het pand is rondomrond voorzien van hoge ramen die aan één zijde volledig openvouwen en uitgeven op het Kompasplein. De open keuken, lounges en eigentijds meubilair onderstrepen het frisse en huiselijke karakter van Zelda&Zorro.

Het meubilair is flexibel verplaatsbaar waardoor allerlei opstellingen mogelijk zijn. Op die manier kan er een setting gecreëerd worden voor opleidingen, brainstorms, infosessies, meeting, netwerk events, lezingen, kookworkshops of private sale. De locatie is voorzien van wifi, beamer of smart TV en flip chart.

In samenwerking met catering partners biedt Zelda&Zorro business packs aan voor een eigentijdse en gezonde omkadering van uw event. Catering op maat is mogelijk. Op die manier zorgen we voor een meetingroom zonder zorgen.

Wil je graag een teambuildingactiviteit organiseren op onze locatie? Actief of creatief? Wij brengen jou in contact met de geschikte partners uit de buurt hiervoor. Op nog geen 10 min wandelen kan je karten, VR-games spelen, boxen, paintballen, bowlen, een keramiek worskhop volgen, kajakken, suppen, bier proeven, een yoga initiatie volgen, een boottocht maken door het historisch centrum of de stad ontdekken. 

Beschikbaarheid checken en offerte aanvragen kan makkelijk via  de online kalender.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Zelda&Zorro Gent vind je vlakbij de haven van Gent, aan de Nieuwe Dokken. Makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de E40 via de R4, afrit Gent Zeehaven. Vanuit Gent centrum kan de locatie bereiken via de Muide en de Afrikalaan. De locatie is vlot bereikbaar met de trein. Het station van Gent Dampoort ligt op 10 min wandelen van de locatie. Het historisch centrum van Gent ligt op 15 min wandelen van Zelda&Zorro.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Livingroom Ja92530504050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan makkelijk onder het gebouw zelf in de publieke parking "Nieuwe Dokken" Je kan er ook voor kiezen om te parkeren in de publieke parking "Dok Noord" en via de Bataviabrug (voetgangersbrug) te wandelen (5 min) naar de rode Faar waar je Zelda&Zorro op het gelijkvloers vindt.

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website