Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zelda & Zorro Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Kompasplein 18, 9000 Gent, België
0 - 0 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Zelda & Zorro Gent

Zelda & Zorro houdt ervan oude plekken nieuw leven te geven. In Gent vind je ons aan de Nieuwe Dokken. Waar vroeger havenindustrie gelegen was, ontpopt zich een progressief nieuw stadsdeel. De buurt ademt een maritieme sfeer uit en het is er heerlijk wandelen langs de heraangelegde kaaipromenade rondom het dok. Het Kapitein Zeppospark is niet alleen een leuke uitvalsbasis voor kinderen maar het strand van dit park biedt ook mogelijkheden naar teambuilding activiteiten. 

Zelda&Zorro is een shared livingroom op het gelijkvloers van de rode landmark, de Faar. Deze ruime en lichtrijke huiskamer met open keuken en eigentijdse inrichting vormt de ideale plek voor een ongedwongen meet-up met vrienden, familie of collega's. De playwall zorgt ervoor dat niet alleen volwassen maar ook kinderen zich thuis voelen op uw event.  

De ramen van dit pand vouwen over de volledige gevel open waardoor je geniet van nog meer openheid door de verbinding met het rustige Kompasplein. Deze loftsetting in combinatie met hoge ramen rondom rond zorgen voor een ontpannen indoor-outdoor ervaring. 


Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Zelda&Zorro Gent vind je vlakbij de haven van Gent, aan de Nieuwe Dokken. Makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de E40 via de R4, afrit Gent Zeehaven. Vanuit Gent centrum kan de locatie bereiken via de Muide en de Afrikalaan. De locatie is vlot bereikbaar met de trein. Het station van Gent Dampoort ligt op 10 min wandelen van de locatie. Het historisch centrum van Gent ligt op 15 min wandelen van Zelda&Zorro.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Livingroom Ja92530504050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan makkelijk onder het gebouw zelf in de publieke parking "Nieuwe Dokken" Je kan er ook voor kiezen om te parkeren in de publieke parking "Dok Noord" en via de Bataviabrug (voetgangersbrug) te wandelen (5 min) naar de rode Faar waar je Zelda&Zorro op het gelijkvloers vindt.

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website