Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Zelda & Zorro Gent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Kompasplein 18, 9000 Gent, België
0 - 0 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Zelda & Zorro Gent

Kidsproof trouwen


Jullie trouwen en kiezen voor een kleinschalig en kidsproof feest dan is Zelda&Zorro jullie place to be. Wil je in een itieme kring jullie kersverse huwelijk vieren met een feestelijke brunch, een receptie met een tapas buffet, een gezellige table d'amis of een fancy high tea? Zelda&Zorro zorgt voor een eigentijdse setting vlakbij de stad. Een plek waar jouw kinderen zich geen seconde vervelen en kunnen deelnemen aan een begeleide workshop. Een plek waar jouw vrienden zich thuis voelen en waar jij aan niets hoeft te denken. 

De catering concepten in buffet vorm en de honesty bar zorgen voor een ongedwongen dynamiek. Een perfect concept voor een burgelijk- of familiaal huwelijksfeest.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Zelda&Zorro Gent vind je vlakbij de haven van Gent, aan de Nieuwe Dokken. Makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de E40 via de R4, afrit Gent Zeehaven. Vanuit Gent centrum kan de locatie bereiken via de Muide en de Afrikalaan. De locatie is vlot bereikbaar met de trein. Het station van Gent Dampoort ligt op 10 min wandelen van de locatie. Het historisch centrum van Gent ligt op 15 min wandelen van Zelda&Zorro.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Livingroom Ja92530504050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan makkelijk onder het gebouw zelf in de publieke parking "Nieuwe Dokken" Je kan er ook voor kiezen om te parkeren in de publieke parking "Dok Noord" en via de Bataviabrug (voetgangersbrug) te wandelen (5 min) naar de rode Faar waar je Zelda&Zorro op het gelijkvloers vindt.

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Kompasplein 18, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!