Van Discobal tot Kroonluchter.
Bespaar tijd en energie en laat DNLS je helpen de perfecte locatie te vinden.

Wij zijn DNLS België. Ons doel is het kiezen van een passende locatie voor jullie gelegenheid leuk te maken. Op deze website vergelijk je dan ook zo gemakkelijk mogelijk de specifieke beleving van alle locaties in België. Van 20 tot 50.000 personen en van discobal tot kroonluchter. Kijk zelf maar!

Ons team

Pieter
George
Carla
Lisette

Web-effects

Over Web-effects

Web-Effects respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en behandelt alle persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig.

Voor meer informatie over bereik en advertentie tarieven op onze websites kunt u contact opnemen met onze officemanager Pieter Oosterbaan, pieter@web-effects.nl

Onze Contactgegevens:

Rijksweg 79
1411GE Naarden
Tel +3185-4883070
info@web-effects.nl
Naar de website

Onze merken

De Nationale Locatie Site België

DNLS België biedt de gebruiker een helder overzicht van originele, bijzondere locaties die actief zijn in de vergader- of evenementenmarkt in België. De sales- en accountmanager voor deze website is George Schröder, bereikbaar via george@web-effects.nl.

Location Agent

Location Agent biedt de gebruiker een breed overzicht van originele en bijzondere locaties die actief zijn in de vergader- of evenementenmarkt in Duitsland. De sales- en accountmanager is Paula Visscher- Osburg, bereikbaar op paula@locationagent.de.

De Nationale Locatie Site Nederland

DNLS Nederland biedt de gebruiker een breed overzicht van originele en bijzondere locaties die actief zijn in de vergader- of evenementenmarkt in Nederland. Heeft u een locatie en bent u geïnteresseerd in een vermelding, stuur dan een mail t.a.v. Pieter Oosterbaan naar pieter@web-effects.nl.