Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

OCEANDIVA Futura

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Antwerpen, België
75 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

OCEANDIVA Futura

De OCEANDIVA Futura is met haar hoge plafonds en natuurlijk daglicht een next-level evenementenlocatie die tot 600 gasten in Nederland, Duitsland en België kan verwelkomen. Het blanco canvas met multifunctionele ruimtes zijn de ideale omegving voor zowel kleinere als grotere groepen. Volledig omringd door raampartijen, heeft u vanaf elke locatie op het schip een fantastisch uitzicht. Drie afzonderlijke ruimtes, met een totaaloppervlakte van 1.250m2, geven de juiste allure aan zakelijke en feestelijke events van 75 tot 600 gasten.

Dedicated Event Manager
U krijgt een eigen Event Manager als vast aanspreekpunt en deze zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld. U kunt dan denken aan faciliteiten aan boord zoals catering, techniek, entertainment, meubilair en decoratie, maar ook ligplaatsen, logistiek en personele invulling worden verzorgd. Stap aan boord en organiseer hét feest dat iedereen zal verrassen!

Gerenommeerde catering
In drie landen werken wij samen met lokale en gerenommeerde cateraars die vol creatieve en culinaire ideeën zitten om nét dat ene verschil te maken. OCEANDIVA is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van nieuwe gerechten, waarbij trends, wisseling van seizoenen en uw doelstellingen centraal staan.

• Capaciteit: 75 – 600 gasten
• Oppervlakte: 1.250 m2
• 4 ruimtes: Centrale ruimte / Loungedek / VIP-dek / Buitenterras
• Uitstraling: Futuristisch en luxe

Op zoek naar een grotere evenementenlocatie?
Bekijk dan onze OCEANDIVA Original. Hierop kunt u maar liefst 1.500 gasten verwelkomen. 

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen waar u wilt. Een greep uit de plaatsen waar OCEANDIVA Futura kan aanmeren: Brussel, Antwerpen, Gent, Keulen en Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Deventer, Harlingen, Alkmaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja15070150-600600600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties lande de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. ook uw eigen kade behoort tot de mogelijkheden! Heeft u een bijzondere wens en wilt u duurzaam omgaan met vervoer naar uw evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer