Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Oceandiva Futura

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Antwerpen, België
100 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Oceandiva Futura

Congres
Capaciteit: 100 - 200 gasten

De Oceandiva Futura biedt grenzeloze mogelijkheden voor congressen in Nederland, Duitsland en België van 100 tot 150 gasten. Oceandiva heeft ruime ervaring met het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten zoals congressen, symposia, productpresentaties en conferenties. De multifunctionele ruimtes zijn flexibel en gemakkelijk te combineren, waardoor deze ideaal zijn voor zowel kleine als grote groepen. De moderne en sfeervolle ambiance gecombineerd met het buitengevoel, maken het hoofd leeg, verscherpt de concentratie en draagt daarmee bij aan een inspirerend congres.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In overleg kunnen we de gewenste opstapplaats bepalen. Een greep uit de plaatsen waar Oceandiva Futura kan aanmeren: Brussel, Antwerpen, Gent, Keulen en Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Deventer, Harlingen, Alkmaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Centrale ruimteja300300300300600600600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties België, Nederland en Duitsland. Een eigen kade behoort ook de mogelijkheden! Heb je een bijzondere wens en wil je duurzaam omgaan met vervoer naar het evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer