Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

OCEANDIVA FUTURA

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Antwerpen, België
75 - 600 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk

OCEANDIVA FUTURA

Eigen catering

CONGRES
Capaciteit: 100 - 150 gasten

De FUTURA biedt grenzeloze mogelijkheden voor uw congres in Nederland, Duitsland en België van 75 tot 150 gasten. U vaart bijvoorbeeld een nieuwe koers of u zoekt een locatie die uw boodschap sneller in beweging brengt? Wat de boodschap ook is; OCEANDIVA heeft ruime ervaring met het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten zoals congressen, symposia, productpresentaties en conferenties. De multifunctionele ruimtes zijn flexibel en gemakkelijk te combineren, waardoor deze ideaal zijn voor zowel kleine als grote groepen. De moderne en sfeervolle ambiance gecombineerd met het buitengevoel, maken het hoofd leeg, verscherpt de concentratie en draagt daarmee bij aan een inspirerend congres. Ons team maakt uw congres mogelijk aan de hand van uw doelstellingen en gewenste stijl.

Locatie

In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen waar u wilt. Een greep uit de plaatsen waar OCEANDIVA FUTURA kan aanmeren: Brussel, Antwerpen, Gent, Keulen en Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden, Deventer, Harlingen, Alkmaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja15070150-600600600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties lande de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. ook uw eigen kade behoort tot de mogelijkheden! Heeft u een bijzondere wens en wilt u duurzaam omgaan met vervoer naar uw evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer