Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

OCEANDIVA ORIGINAL

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Antwerpen, België
200 - 1500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

OCEANDIVA ORIGINAL

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Capaciteit: 200 – 1.500 gasten
Oppervlakte: 2.500 m2
4 ruimtes: Foyer / Balkon / Centrale ruimte / Buitenterras
Ruimte voor grote objecten

Een varend bedrijfsevenement van 200 tot 1.500 gasten aan boord van de OCEANDIVA ORIGINAL. De ORIGINAL staat bekend om haar indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Deze bijzondere evenementenlocatie met een lengte van 86 meter, heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2 waar-in zij 200 tot 1.500 gasten kan ontvangen. De vier extra subruimtes en het 1.000 m2 tellende buiten-terras nodigen uit tot het creëren van nieuwe dimensies in events.

Dedicated Event Manager
U krijgt een eigen Event Manager als vast aanspreekpunt en deze zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld. U kunt dan denken aan faciliteiten aan boord zoals catering, techniek, entertainment, meubilair en decoratie, maar ook ligplaatsen, logistiek en personele invulling worden verzorgd. Stap aan boord en organiseer hét feest dat iedereen zal verrassen!

Gerenommeerde cateraars
In drie landen werken wij samen met lokale en gerenommeerde cateraars die vol creatieve en culinaire ideeën zitten om nét dat ene verschil te maken. OCEANDIVA is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van nieuwe gerechten, waarbij trends, wisseling van seizoenen en uw doelstellingen centraal staan.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen waar u wilt. Een greep uit de plaatsen waar OCEANDIVA Original kan aanmeren: Antwerpen, Brussel, Gent, Keulen en Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja350150350-150015001500

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties lande de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. ook uw eigen kade behoort tot de mogelijkheden! Heeft u een bijzondere wens en wilt u duurzaam omgaan met vervoer naar uw evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer