Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfclub Witbos

  • Antwerpen
  • Herentals
Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
10 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Golfclub Witbos

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

The Engineers Club - Captain's Room - Lounge
Een gezellig clubhuis, de rustige omgeving van een golfclub, prachtige groene natuur, een mooie vergaderzaal en een gezellige Lounge om lezingen, recepties en feesten in te organiseren. Dit alles vindt u op Golfclub Witbos in Herentals, de gezelligste Golfclub van Vlaanderen.

Wij rollen voor u de rode loper uit!
Medewerkers extra motiveren. Zakenrelaties op een ongedwongen manier ontmoeten. Brainstormen in alle rust. Met vrienden gezellig samenzijn of een feestje bouwen. Onze faciliteiten zijn àlle dagen van het jaar geopend.

ZaalbeschrijvingThe Engineers Club:

The Engineers Club is het clubhuis van Golfclub Witbos, en is een leuke en gezellige Bar & Bistro, waar je na het golfen van een lekker glas kan genieten, maar ook de innerlijke mens kan versterken. Onze lekkere kaart met uitstekende kleine gerechten biedt voor ieder wat wils, onze kok bereidt voor u de heerlijkste gerechten.

Ook als niet-golfer bent u meer dan welkom om hetzij in het clubhuis zelf, hetzij op het rustige en zonnige terras mee te komen genieten van de prachtige omgeving.

Captain’s Room

Deze vergaderruimte is gelegen net naast de driving range, op 50 meter wandelafstand van het mooie clubhuis. De ruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen in U-vorm, 25 personen in schoolopstelling en 30 personen in theateropstelling. Er is een kleine aparte keuken, een koelkast voor gekoelde dranken, en twee koffie-apparaten om er voor te zorgen dat u ook tijdens uw vergadering verse koffie en thee kan schenken. De zaal is uitgerust met een groot vast scherm en een beamer alsook draadloos internet.

Lounge

Deze mooie ruimte bevindt zich aanpalend aan het clubhuis, en biedt ruimte aan maximaal 60 personen om te tafelen, of aan 100 personen voor recepties of walking dinners. Via de grote vensterdeuren kan aansluiting gemaakt worden met ons aangename terras en kan – bij mooi weer – de capaciteit voor recepties en feesten uitgebreid worden. De Lounge kijkt uit op de putting en chipping greens, en laat u dus mee proeven van de sfeer van onze Golfclub. Voor presentaties en vergaderingen kan u hier gebruik maken van een beamer en scherm, draadloze microfoon-aansluiting en internetverbinding. Tafels en stoelen kunnen naar behoefte ingedeeld worden.

Didactische materialen

Standaard kan u bij boeking van onze faciliteiten gebruik maken van beamer, scherm en internetverbinding. Extra materialen zoals een flipchart, laserpointer, podium, enz… kunnen op uw vraag voorzien worden.

Locatie

In het bos
Landelijk

Golfclub Witbos ligt deels op grondgebied Herentals, deels op grondgebied Westerlo. De ingang is gesitueerd in deelgemeente Noorderwijk. Op sommige GPS-systemen dient u straatnaam ‘Witbos’ in te geven in plaats van ‘Golfclub Witbos’.
 

Noorderwijk is makkelijk bereikbaar via de E313-autosnelweg tussen Antwerpen en Hasselt. Golfclub Witbos ligt op enkele minuten rijden van uitrit 21, Herentals Industrie, of uitrit 22, Herentals-Oost.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Captain's Roomja-2530----
Loungeja----10060-
feestzaalnee600350600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij bieden u een grote parking voor uw gasten

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer