Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfclub Witbos

  • Antwerpen
  • Herentals
Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
10 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Golfclub Witbos

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

Golfclub Witbos
De terreinen van Golfclub Witbos zijn gelegen midden in een oude Britse legerkazerne. Het Spartaanse karakter van deze legerbasis is zoveel mogelijk behouden gebleven: de waterputten van de voormalige brandweer vormen een wezenlijk onderdeel van onze baan, maar ook enkele mooie grote hangars zijn gebleven. Eén hangar is een hindernis op Hole 1, die blind gespeeld wordt, andere hangars dienen dan weer als evenementenhall.

Deze bijzonder mooie en authentieke hallen zijn volledig wind- en waterdicht gemaakt en kunnen perfect gebruikt worden om trouwfeesten of andere, zelfs veel grotere evenementen in te organiseren. Door het behouden van de typische eigenheid van de oude legerhallen, krijgt elk evenement een bijzonder fraai karakter mee.

Locatie

In het bos
Landelijk

Golfclub Witbos ligt deels op grondgebied Herentals, deels op grondgebied Westerlo. De ingang is gesitueerd in deelgemeente Noorderwijk. Op sommige GPS-systemen dient u straatnaam ‘Witbos’ in te geven in plaats van ‘Golfclub Witbos’.
 

Noorderwijk is makkelijk bereikbaar via de E313-autosnelweg tussen Antwerpen en Hasselt. Golfclub Witbos ligt op enkele minuten rijden van uitrit 21, Herentals Industrie, of uitrit 22, Herentals-Oost.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Captain's Roomja-2530----
Loungeja----10060-
feestzaalnee600350600

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij bieden u een grote parking voor uw gasten

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer