Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfclub Witbos

  • Antwerpen
  • Herentals
Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
10 - 130 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Golfclub Witbos

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Uw event op Golfclub Witbos
De terreinen van Golfclub Witbos zijn gelegen midden in een oude Britse legerkazerne. Het Spartaanse karakter van deze legerbasis is zoveel mogelijk behouden gebleven: de waterputten van de voormalige brandweer vormen een wezenlijk onderdeel van onze baan, maar ook enkele mooie grote hangars zijn gebleven. Eén hangar is een hindernis op Hole 1, die blind gespeeld wordt, andere hangars dienen dan weer als evenementenhall.

Deze bijzonder mooie en authentieke hallen zijn volledig wind- en waterdicht gemaakt en kunnen perfect gebruikt worden om trouwfeesten of andere, zelfs veel grotere evenementen in te organiseren. Door het behouden van de typische eigenheid van de oude legerhallen, krijgt elk evenement een bijzonder fraai karakter mee.

Praktisch:

  • - bijzonder mooie feesthal van 600 m2
  • - twee hallen van elk 2.400 m2
  • - twee hallen van elk 3.000 m2

De accommodatie wordt standaard verhuurd met stromend water, elektriciteit en basisverlichting, voorzien om op te bouwen en terug af te breken. Andere voorzieningen vallen buiten het bestek van een normale verhuur, maar kunnen uiteraard voorzien worden. Door de grootte van de legerhallen en door de flexibiliteit betreffende inrichting, belichting en catering, kan ook uw evenement op maat gemaakt worden, waar u gebruik maakt van de door u benodigde ruimte. Daarnaast kunnen wij een grote parking aanbieden voor uw gasten.

Locatie

In het bos
Landelijk

Golfclub Witbos ligt deels op grondgebied Herentals, deels op grondgebied Westerlo. De ingang is gesitueerd in deelgemeente Noorderwijk. Op sommige GPS-systemen dient u straatnaam ‘Witbos’ in te geven in plaats van ‘Golfclub Witbos’.
 

Noorderwijk is makkelijk bereikbaar via de E313-autosnelweg tussen Antwerpen en Hasselt. Golfclub Witbos ligt op enkele minuten rijden van uitrit 21, Herentals Industrie, of uitrit 22, Herentals-Oost.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Captain's Roomja-2530----
Loungeja----10060-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij bieden u een grote parking voor uw gasten

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Witbos z/n, 2200, Noorderwijk
Toon mij het telefoonnummer