Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Wijndomein “De Oude Hoeve”

  • Limburg
  • Hamont-Achel
Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
10 - 32 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Wijndomein “De Oude Hoeve”

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Landelijk vergaderen in een heerlijk rustige omgeving met voldoende mogelijkheden om te ontspannen….

Bent u op zoek naar een rustige, unieke en inspirerende omgeving om eens goed te brainstormen met uw team, te vergaderen of om een training te volgen? Boek een vergaderarrangement in ons wijnhuis. 

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze bijzondere locatie. Al wandelend door de wijngaard worden ze vervolgens ontvangen in intieme sfeer van het wijnhuis. Wijndomein De Oude Hoeve biedt een landelijke, rustige en inspirerende omgeving. Het wijnhuis is voorzien van een grote sfeervolle open keuken waar u gebruik van kunt maken. En is het niet zo dat de beste ideeën aan de keukentafel geboren worden?

Als u het wijnhuis boekt, heeft u het alleenrecht over de vergaderlokatie zodat uw collega’s, zakenrelaties, medewerkers etc in absoluty privacy een training kunnen volgen of mee kunnen doen aan de brainstormsessie. 

Het wijnhuis is geschikt voor maximaal 32 personen. Er kunnen verschillende opstellingsvormen klaargezet worden. Er is een groot verrijdbaar bord aanwezig met beamer, beamerscherm, white bord, magneetbord en flipover.

We verzorgen voor u een uitgebreide lunch van luxe broodjes met soep tot een meergangen (streek)-menu geleverd door plaatselijke bakkers en traiteurs. 

Een vergaderdag is natuurlijk te combineren met een rondleiding in de wijngaard, een wandeling met een natuurgids, een uitgebreide proeverij of een creatieve teambuilding workshop.

Locatie

Landelijk
Wijndomein de Oude Hoeve is uniek gelegen. Centraal in Brabant (5 km van Valkenswaard) en Limburg (15 km van Weert) en natuurlijk midden in de Limburgse Kempen

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid

Contact

Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
Toon mij het telefoonnummer