Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Wijndomein “De Oude Hoeve”

  • Limburg
  • Hamont-Achel
Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
10 - 32 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Wijndomein “De Oude Hoeve”

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Wijndomein De Oude Hoeve is de meest noordelijk gelegen wijngaard van België. De wijngaard is gelegen in het charmante historische stadje. Vele toeristen weten inmiddels hun weg te vinden naar het groene en gastvrije Hamont-Achel. Niet alleen voor de trappist, de blauwe bessen, de aardbeien en de kazen maar zeker ook voor de wijnen!

De wijngaard is vernoemd naar het landweggetje wat langs de wijngaard loopt. De officiële ingang van het wijndomein ligt ook aan de Oude Hoeve. De Oude Hoeve verwijst naar één van de oudste hoeves van Achel die achter de wijngaard ligt. Die hoeve dateert oorspronkelijk uit 1400.

De wijngaard ligt in Een oase van rust, tegen een beschermd vogelgebied aan. Vanuit de wijngaard wandel je zo direct de natuurgebieden in, ook starten hier de vele goed uitgezette fietsroutes en sluit de wijngaard aan op een fietsknooppunt. Binnen 10 minuten ben je bij De Achelse Kluis en binnen 5 Minuten bij De Tomp en Het Mulke. 

Midden in de Wijngaard staat onder een dak van platanen een groot marmeren altaar afkomstig van een kerk in Helmond; een uitgelezen plek en unieke rustgevende omgeving om hier speciaal te genieten van een goed glas wijn en de vele creatieve arrangementen die Wijndomein De Oude Hoeve kan bieden.


Belangrijk nieuws: vanwege de huidige coronamaatregelen zijn we genoodzaakt een aantal bruiloften van 2020 te verschuiven naar 2021. Daar de situatie op dit moment voor iedereen heel onzeker is en we niet weten hoe de toekomst eruit ziet, nemen we géén nieuwe feesten of bruiloften aan voor 2021.

In 2021 gaan we ons meer richten op het zakelijke toerisme: netwerkborrels, heisessies, verhuur vergaderruimte (wijnhuis), verhuur gastenkamer, brainstormsessies in combinatie met wandelingen, workshops (glasblazen, schilderen, steen- of mergel hakken, kookworkshops).

Locatie

Landelijk
Wijndomein de Oude Hoeve is uniek gelegen. Centraal in Brabant (5 km van Valkenswaard) en Limburg (15 km van Weert) en natuurlijk midden in de Limburgse Kempen

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid

Contact

Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Leenderdijk 14, 3930 Hamont-Achel, België
Toon mij het telefoonnummer