Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van der Valk Hotel Mechelen

  • Antwerpen
  • Mechelen
Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
10 - 500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Van der Valk Hotel Mechelen

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Ontdek Van der Valk Hotel Mechelen, het pareltje aan de Dijle!
Overnachten in een uniek, historisch pand? Bij Van der Valk Hotel Mechelen kan het!

À LA CARTE RESTAURANT - Den Ouwen Dok
Kom culinair genieten in het gezellige restaurant Ouwen Dok! Er is een ruime keuze uit heerlijke vis- en vleesgerechten, vegetarische specialiteiten en seizoensgebonden suggesties.

Zuiderterras
In de zomer verwelkomen we jullie graag voor een hapje of een drankje op het Zuiderterras met zicht op de Dijle. Het terras is iedere dag doorlopend geopend bij mooi weer en ook niet-hotelgasten zijn meer dan welkom

Bar Bernard
In Bar Bernard kan u terecht voor een heerlijke kopje koffie, een glaasje bubbels, een verrassende (non alcoholische) cocktail of gewoon een lekker pintje van 't vat.

Patio
De Patio is het gezellige binnenplein van het hotel. De prachtige siervijver in het midden van het plein maakt van deze openlucht locatie de ideale setting voor zomerse (bedrijfs)evenementen.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Van der Valk Hotel Mechelen is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Mechelen is 30 minuten wandelen, het treinstation Mechelen-Nekkerspoel slechts 20. Je route uitstippelen naar het hotel? Dat kan hier. Ook met de bus is het hotel vlot te bereiken. Zo is er de bushalte "Rode Kruisplein" recht tegenover het hotel en bushalte "Nokerstraat" op 5 minuten wandelen. Buslijnen 9 en 500 brengen je vlot naar het station van Mechelen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is mogelijk op de parking "Rode Kruisplein", recht voor het hotel. Dit is een openbare parking van de stad Mechelen en is tijdens weekdagen betalend van 8u tot 20u voor slechts €1 per uur of €5 voor een dagkaart. Betalen is mogelijk op de parking zelf aan een van de vele automaten.

Contact

Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
Toon mij het telefoonnummer