Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Theater Elckerlyc

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Frankrijklei 85-87, 2000, Antwerpen
100 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Theater Elckerlyc

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Een bezoek aan Theater Elckerlyc met het rode pluche en de bijzondere programmering is een ervaring op zich. Alle medewerkers staan klaar om het publiek het meest gastvrije ‘avondje uit’ te bezorgen. Het theater beschikt over een prachtige moderne zaal met een perfecte akoestiek en een volledig uitgeruste theatertoren. De zaal is geschikt voor diverse types voorstellingen en biedt plaats aan een zittend publiek van maximum 800 toeschouwers. De capaciteit van de zaal kan aangepast worden aan het karakter van het evenement of aan uw wensen. We creëren hiermee de mogelijkheid om de zaal er riant te doen uitzien of eerder intiem. 

Theater Elckerlyc biedt een podium aan zangers, stand up comedians, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals, dans- en jeugdvoorstellingen.
De programmering van Theater Elckerlyc wordt aangevuld met congressen en andere bedrijfsevents. Dit theater is uitermate geschikt voor het organiseren van productvoorstellingen, seminaries, teambuilding, enz…

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Theater Elckerlyc ligt in het centrum van Antwerpen, nabij het theaterplein in een levendige buurt, met gezellige restaurants en bars op wandelafstand.
Heel wat busdiensten en trams rijden tot vlakbij deze locatie! De exacte uurregelingen en informatie vindt u via www.delijn.be. De Meir en het station Antwerpen Centraal bevindt zich op wandelafstand van het Theater. Meer info via www.nmbs.be.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Theaternee--800----
Foyerja----300120-
Feestzaalja----600240-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De centrale ligging van het theater biedt uitgebreide parkeermogelijkheden. In samenwerking met Vinci parking, kunnen we de bezoekers ook een voordeel tarief aanbieden bij VINCI PARKING NATIONALE BANK.
Adres: Frankrijklei 166a

Contact

Frankrijklei 85-87, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Frankrijklei 85-87, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer