Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Red Penguin

  • Antwerpen
  • Mol
Sint-Jozefslaan 35, Mol, België
50 - 350 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

The Red Penguin

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

The Red Penguin. Een plek boordevol geschiedenis. En wie weet ... ook het begin van jullie verhaal.

Vier het leven
Een romantische ceremonie in de grote tuin. Een gezellige receptie onder een stretch tent. Foodtrucks in het groen. Een heerlijk diner buiten aan lange tafels of binnen op de oude cinema tribune. Een spetterend dansfeest in de gerenoveerde casino zaal. Van een intiem feest met 50 personen tot een uitbundige party met 350 gasten. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

One of a kind
Het professionele Red Penguin wedding- en stylingteam geeft samen met jou je feest vorm. Helemaal op maat, uitgewerkt naar jouw wens en gevoel. Een onvergetelijk dag waar creativiteit en beleving centraal staan. Een dag waar je jouw focus enkel dient te leggen op de liefde en het gezellig samenzijn met vrienden en familie. Zorgeloos genieten. Daar gaan we voor.

Foodstories
Ben je een echte foodie die uitkijkt naar een uitgebreid menu, geserveerd vanuit onze indoor open kitchen? Eerder een buitenmens dat op zoek is naar beleving rond de Ofyr? Een happy hipster die wil proeven van een rijkelijke wereldkeuken aan de leukste foodstands? Of een sweet lover die niet kan wachten om de donutwall aan te vallen? Onze huiscateraars werken voor jou de heerlijkste foodconcepten uit. Liever je eigen cateraar meebrengen? Ook dat is geen probleem!

Partytime
Of je je nu met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet naar de partyscene begeeft. The Red Penguin ligt dan wel midden in het groen, maar is centraal gelegen en vlot bereikbaar. De bus stopt vlak voor de deur. De parking is ruim en helemaal gratis. Toch een bubbel teveel op? No problem. Op aanvraag regelen we feestvervoer.

Enthousiast geworden over onze locatie? Hoera! Komt dat even goed uit. Want wij zijn dat ook! Let’s get in touch, de koffie staat al klaar!

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt

Contact

Sint-Jozefslaan 35, Mol, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint-Jozefslaan 35, Mol, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!