Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Art of Ein-Stein

  • Vlaams-Brabant
  • Diest
Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
4 - 80 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

The Art of Ein-Stein

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

The Art of Ein-Stein is de ideale uitvalsbasis voor een inspirerende teamdag die alles in huis heeft voor uw vergaderingen, teambuilding en seminaries

De authentieke omgeving in alle rust en ruimte levert HET kader om topprestaties neer te zetten. De kracht van de authenticiteit, samen met de gezellige, warme en open sfeer, inspireert iedere deelnemer om zijn eigen capaciteiten in de groep maximum neer te zetten. Dit creëert een springplank tot een nieuwe groepsdynamiek waarin het teamgevoel maximaal versterkt wordt. Out of the box denken en werken is mogelijk. Stilte-wandelingen en activiteiten in de natuur maken het plaatje volledig. 

Dit alles kan culinair ondersteund worden : ontbijt, belegde broodjes, groentebuffet vanuit eigen tuin, verse soep of catering ter plaatse. Vermits iedere groep zijn eigen wensen heeft, werken wij met veel enthousiasme een programma op maat uit. Één ding kunnen we jullie beloven, the Art of Ein-Stein bezorgt jullie een onvergetelijke teamdag!

Locatie

In het bos
Het ligt afgelegen van de bewoonde wereld, doch goed bereikbaar, te midden van de prachtige natuur en bossen. Leuven ligt op 29 km van Art Of Einstein en Hasselt ligt op 23 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brussel, op 42 km van de accommodatie.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt parkeren bij de accommodatie

Contact

Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
Toon mij het telefoonnummer