Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Art of Ein-Stein

  • Vlaams-Brabant
  • Diest
Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
4 - 50 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

The Art of Ein-Stein

Eigen catering
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

The Art of Ein-Stein biedt een uniek kader voor uw privé-feesten, vergaderingen, opleidingen, seminaries of teambuildings tot een 45-tal personen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de boerderij te huren voor overnachting. 

Deze boerderij in Molenstede-Diest is op authentieke wijze gerestoreerd met oog voor detail en hedendaags comfort. Het ligt afgelegen van de bewoonde wereld, doch goed bereikbaar, te midden van de prachtige natuur en bossen die elke bijeenkomst een extra dimensie van rust, privacy en inspiratie geven. Zoals vele bezoekers zeggen : ‘het voelt als thuiskomen’.

Grote ruimte
De grote ruimte heeft een capaciteit tot een 45-tal personen (zittend). De authentieke huiselijke sfeer en sfeervolle verlichting maken dat elke bijeenkomst maximaal tot zijn recht komt. Er is een uitstekende akoestiek die rustgevend en verstillend werkt. Er zijn voldoende tafels, stoelen, servies en bestek aanwezig.

Slaapruimte
Op de bovenverdieping, die vroeger de hooizolder was, is er een slaapplaats voor 2 personen, doucheruimte en privé salon. Dit geeft de mogelijkheid tot overnachtingen voor personen die privé-feest organiseren of opleiding geven. De boerderij kan ook volledig gehuurd worden voor enkel overnachting.

Terras
Een afgeschermd zonneterras en een open zonneterras geeft uitzicht op de prachtige weilanden en bossen.

Locatie

In het bos
Het ligt afgelegen van de bewoonde wereld, doch goed bereikbaar, te midden van de prachtige natuur en bossen. Leuven ligt op 29 km van Art Of Einstein en Hasselt ligt op 23 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brussel, op 42 km van de accommodatie.

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt parkeren bij de accommodatie

Contact

Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Asdonkstraat 45, 3294 Diest, België
Toon mij het telefoonnummer