Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Paleis op de Meir

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Meir 50, 2000, Antwerpen
10 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Paleis op de Meir

Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Een bijzondere, historische locatie voor uw bedrijfsfeest

Het Paleis op de Meir is een vorstelijk pand in het hart van Antwerpen. Het is een 18de-eeuwse rococoparel dat doorheen de tijd in handen was van belangrijke heersers zoals keizer Napoleon Bonaparte, Willem I, koning der Verenigde Nederlanden en het Belgisch koningshuis. 

De 'Spiegelzaal' van het Paleis op de Meir is de gedroomde locatie voor  businessrecepties, presentaties en walking dinners, ... Er kunnen zittende diners plaatsvinden tot maximum 100 personen en er zijn receptiemogelijkheden tot maximum 150 personen.

De nabijgelegen parkings zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt parkeren. Dankzij de unieke ligging van dit prachtige gebouw in het hartje van Antwerpen en het historische karakter is de Spiegelzaal een belevenisvolle plek voor jouw event.

Het Paleis op de Meir richt zijn zaalverhuur op bedrijven, organisaties en eventbureau's. Particuliere (trouw)feesten zijn niet mogelijk.


Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In hartje Antwerpen

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Spiegelzaalja--100-150100-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Aan het Paleis op de Meir zelf zijn geen parkeerplaatsen. Er zijn wel meerdere Parkings vlakbij: Parking Oudaen (Oudaen), Arenberg (Oude Vaartplaats), Horta (Hopland), Lombardia (Lombardenvest), Scheldekaai Noord (Jordaenskaai). Het Paleis op de Meir ligt vlakbij premetrohalte 'Meir'. Combineer auto + tram via de Park en Rides rond Antwerpen. Meer info op www.slimnaarantwerpen.be

Contact

Meir 50, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Meir 50, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer