Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Paleis op de Meir

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Meir 50, 2000, Antwerpen
10 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Paleis op de Meir

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Het is Leopold II die de laatste ingrijpende veranderingen in het Paleis doorvoert. In 1905 laat hij door architect Flanneau twee salons op de eerste verdieping ombouwen tot een grote galerij met tongewelf: de Spiegelzaal, een imposante ruimte voor feesten en banketten. Inspiratie haalt hij uit de danszaal in een paleis op het eiland Isola Bella in het Italiaanse Lago Maggiore, dat hij zelf heeft bezocht. Voor het inrichten van de spiegelzaal worden de plafonds verhoogd.

Het 'Paleis op de Meir' is de nieuwe parel aan de rijk bezette kroon van Antwerpen. Op de bovenverdiepingen vind je een belevingsruimte, waar je kan kennismaken met de grandeur van het Paleis en zijn vroegere bewoners.

De 'Spiegelzaal' is terug de gedroomde locatie voor diners, recepties, presentaties, walking dinners, ... Er kunnen zittende diners plaatsvinden tot maximum 100 personen en er zijn receptiemogelijkheden tot maximum 250 personen. Bij mooi weer kan de receptie of het aperitief doorgaan op het terras van het binnenplein.

De nabijgelegen parkings zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt parkeren. Dankzij de unieke ligging van dit prachtige gebouw in het hartje van Antwerpen, het historische karakter en de museale functie is deze Spiegelzaal een aanwinst voor het meerwaardezoekend publiek.

Het eventteam staat klaar om al uw wensen in verband met technische infrastructuur en catering in detail waar te maken.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In hartje Antwerpen

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Spiegelzaalja--120-200100-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De nabijgelegen parkings zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt parkeren. Er bevinden zich ook verschillende parkings op wandelafstand. De gemakkelijkste route om het Paleis op de Meir  te bereiken is de 'P-Route 'Meir - Stadsschouwburg' volgen.

Contact

Meir 50, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Meir 50, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer