Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Ostend Sea P'Lace - Hippodroom Oostende

  • West-Vlaanderen
  • Oostende
Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
60 - 3000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Ostend Sea P'Lace - Hippodroom Oostende

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Wilt u een bedrijfsevenement organiseren? En denkt u hierbij aan Oostende? Dan is Ostend Sea P’lace de geschikte locatie voor uw bedrijfsevenement!

Voor een succesvol bedrijfsevenement zijn er een verschillende ingrediënten nodig. Denk hierbij aan een mooie locatie, lekker eten en drinken en goed gezelschap. Ostend Sea P’lace heeft alles om van uw evenement een groot succes te maken. Zo bestaat het complex uit diverse zalen van verschillende groottes zodat u eenvoudig een ruimte vindt die bij uw evenement past.

Voor een groot bedrijfsevenement is onze grootste zaal - de HIP’O – uitermate geschikt. Deze ruimte biedt plaats voor maximaal 2600 genodigden. Daarnaast heeft de HIP’O een sfeervolle mezzanine met uitzicht op zee waar zich tot 300 personen kunnen ophouden. Voor een kleiner bedrijfsevenement voor maximaal 400 personen kunt u terecht in de sfeervolle O’DROME met overdekt buitenterras. Voor de intiemere bedrijfsfeestjes kunt u terecht in de VIP zaal. Deze zaal is geschikt voor evenementen met maximaal 200 genodigden. Deze zaal is ideaal voor een bedrijfsevenement tijdens zomerse dagen zodat u volop kunt genieten van het dakterras boven de zaal. Op het dakterras heeft u een mooi uitzicht over de ren- en golfbaan die zich direct naast het complex bevinden. .

U kunt alle zalen huren in combinatie met catering of uw eigen catering voorzien.  Als ook zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor al uw gasten. Wij zorgen met ons team dat de locatie klaar staat voor uw event. En dit van de parking buiten tot binnen in de zaal! Maar ook tijdens de voorbereiding kunnen jullie bij ons team terecht, zij staan alvast voor jullie klaar met raad en daad! Zo zorgen we er samen voor dat uw event een succes wordt! 

Neem telefonisch of per e-mail contact op voor een vrijblijvende offerte voor één van de zalen van Ostend Sea P’lace.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Landelijk
Nabij luchthaven
Door de unieke ligging van het zalencomplex OSTEND SEA P'LACE vlak aan de dijk en de zee, op een steenworp van het centrum van Oostende, maar ook vlak aan de Wellington-hippodroom en de golf, kunt u er naar hartenlust genieten van de verschillende voordelen van dit evenementencomplex, maar ook van de andere activiteiten die Oostende biedt.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HIP'O - hippodroomJa200 - 600200 - 1000250 - 1500200 - 12001000 - 2500
O'Drome - bagatelleja50 - 100100 - 150150 - 350100 - 250300 - 550
VIPja40 - 6060 - 10050 - 20060 - 160100 - 200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking van 100 plaatsen, extra parkeermogelijkheden Kinepolis en Thermae Palace

Contact

Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
Toon mij het telefoonnummer