Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Ostend Sea P'Lace - Hippodroom Oostende

  • West-Vlaanderen
  • Oostende
Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
60 - 3000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Ostend Sea P'Lace - Hippodroom Oostende

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Oostende, de koningin der badsteden, kreeg haar bijnaam toen Koning Leopold II er eind 19e eeuw zijn zomerverblijf wilde maken. Op de oude restanten van het Fort Royal uit de periode van Napoleon liet hij de Wellingtonrenbaan bouwen. In 1883 gaf hij daarmee het startschot van een mooie traditie, beter bekend als Oostende Koerse.

Rond de renbaan ontwierp architect Antoine Dujardin prachtige zalen in belle-époquestijl die de sfeer uit de gouden tijd van Leopold II complimenteren. Enkele jaren geleden ondergingen de zalen grondige renovaties, wat de locatie een extra wauw-gevoel gaf. Vooral de Bagatelle zaal is met zijn drie niveaus en prachtige sfeerverlichting hét paradepaardje van Ostend Sea P'lace.

De unieke ligging aan de dijk van Oostende maakt van Ostend Sea P'lace de ultieme, maritieme locatie voor jullie trouwfeest. Geniet van een spectaculaire zonsondergang tijdens het avondfeest en knijp er met tweetjes even tussenuit voor een fotoshoot op het strand bij golden hour. Het zand tussen uw tenen, de zeebries door uw haren, ...

Wij zorgen met ons team dat het domein en de locatie stralen op jullie dag. Maar ook tijdens de voorbereiding kunnen jullie bij ons terecht met jullie vragen. Ons ervaren team staat voor jullie klaar met raad en daad! Op deze manier zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten! Redenen genoeg om voor een huwelijksfeest aan zee te kiezen.

Catering 

Catering kan verzorgd worden via Choux de Bruxelles, Gourmet Invent of Gusto catering. Maar met uw eigen cateraar werken is ook een mogelijkheid. Alle zalen zijn vrij van AV technicus. 

Kom langs en ontdek de unieke troeven van onze site! 

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Landelijk
Nabij luchthaven
Door de unieke ligging van het zalencomplex OSTEND SEA P'LACE vlak aan de dijk en de zee, op een steenworp van het centrum van Oostende, maar ook vlak aan de Wellington-hippodroom en de golf, kunt u er naar hartenlust genieten van de verschillende voordelen van dit evenementencomplex, maar ook van de andere activiteiten die Oostende biedt.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
HIP'O - hippodroomJa200 - 600200 - 1000250 - 1500200 - 12001000 - 2500
O'Drome - bagatelleja50 - 100100 - 150150 - 350100 - 250300 - 550
VIPja40 - 6060 - 10050 - 20060 - 160100 - 200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking van 100 plaatsen, extra parkeermogelijkheden Kinepolis en Thermae Palace

Contact

Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Koningin Astridlaan 10, 8400 Oostende, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!