Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

OCEANDIVA ORIGINAL

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Antwerpen, België
200 - 1500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

OCEANDIVA ORIGINAL

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

CONGRES
Capaciteit: 100 - 350 gasten

De ORIGINAL biedt grenzeloze mogelijkheden voor uw congres in Nederland, Duitsland en België. U vaart bijvoorbeeld een nieuwe koers of u zoekt een locatie die uw boodschap sneller in beweging brengt? Wat de boodschap ook is; OCEANDIVA heeft ruime ervaring met het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten zoals congressen, symposia, productpresentaties en conferenties. De multifunctionele ruimtes zijn flexibel en gemakkelijk te combineren, waardoor deze ideaal zijn voor zowel kleine als grote groepen. De moderne en sfeervolle ambiance gecombineerd met het buitengevoel, maken het hoofd leeg, verscherpt de concentratie en draagt daarmee bij aan een inspirerend congres. Ons team maakt uw congres mogelijk aan de hand van uw doelstellingen en gewenste stijl.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
In overleg kunnen we de opstapplaats bepalen waar u wilt. Een greep uit de plaatsen waar OCEANDIVA Original kan aanmeren: Antwerpen, Brussel, Gent, Keulen en Düsseldorf, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Kampen, Enkhuizen, IJmuiden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja350150350-150015001500

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is afhankelijk van de ligplaats. Wij kunnen aanleggen bij meer dan 1001 locaties lande de Nederlandse, Duitse en Belgische binnenwateren. ook uw eigen kade behoort tot de mogelijkheden! Heeft u een bijzondere wens en wilt u duurzaam omgaan met vervoer naar uw evenement, wij kijken uit naar de ultieme ligplaats!

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer