Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Soko Rooftop

  • Vlaams-Brabant
  • Kraainem
Mechelsesteenweg 455, 3080 Kraainem, België
10 - 120 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Soko Rooftop

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Uw corporate event op grote hoogte met uitzicht op forét de Soiges !

Van 10 tot 120 personen met op maat gemaakte catering.

Dit is de gloednieuwe locatie voor uw privé- en B2B-evenementen. Binnen- en buitenevenementen op maat, van ontbijt tot after work, teambuildings, conferenties, seminars,… De hele dag heeft u een adembenemend uitzicht op het Forêt de Soignes. Catering en cocktails om van de nacht te genieten en te onthouden dat het geen dag als alle andere is.

Wie regelmatig in Brussel moet zijn, heeft in Kraainem ter hoogte van het Vierarmenkruispunt ongetwijfeld al eens dat grote grijze gebouwencomplex met kleurrijke slakken op de gevel gespot. Bovenop dat gebouw kan je nu de voetjes onder tafel schuiven bij rooftopbar Soko en tegelijkertijd een uitzonderlijk uitzicht over een van de meest majestueuze bossen van België meepikken.

Aperitieven, brunchen of dineren

‘We houden van discussies, lachen, tranen van geluk, en natuurlijk van “maar ik zei het je toch!” en “allee, gast echt waar!”. Wij geloven in die kostbare momenten met vrienden, geliefden, familie en nieuwe kennissen’, schrijven de uitbaters op hun website. Het terras telt een zeventigtal zitplaatsen die elk een prachtig uitzicht hebben over het groene hart van Brussel. Het is trouwens niet alleen smaakvol, maar ook ecologisch verantwoord ingericht, want het meubilair op het dak werd gemaakt van gerecycleerd hout.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
De Soko+, gelegen op de 11e verdieping boven het Forêt de Soignes, is een ruimte van 200m2 met een eigen terras. Wij bieden arrangementen op maat, van ontbijt tot na het werk!

Parkeren in de buurt van deze locatie

De Soko Rooftop ligt op de 11e verdieping van een gebouw aan de rand van Kraainem, gemakkelijk bereikbaar met auto, tram of fiets, en heeft een eigen privéparking.

Contact

Mechelsesteenweg 455, 3080 Kraainem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Mechelsesteenweg 455, 3080 Kraainem, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website