Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Domaine Du Vieux Moulin

  • Namen
  • Rochefort
Domaine du Vieux Moulin, Rue de l'Aujoûle 51 5580 Éprave, België
10 - 500 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Domaine Du Vieux Moulin

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Er was eens een schattig eilandje in het hart van Eprave…Op dit piepkleine eiland stonden een plattelandswoning en een oude watermolen (drie watermolens eigenlijk) die dringend aan een opknapbeurt toe waren… En deze sprookjesachtige plek werd terecht nieuw leven ingeblazen! Daar net tegenover stond de eeuwenoude dorpsherberg.

En zo begon het avontuur van het domein; 20 jaar lang worden deze gebouwen gerenoveerd en opgekalefaterd: een molen, twee hotels, een restaurant en een vroegere brouwerij. De eigenaar, een bevlogen man met een passie voor design, slaagt erin de gebouwen te renoveren met behoud van hun authentiek karakter, maar ze toch een contemporaine toets te geven. Nadat het ensemble in een nieuw jasje gestoken werd kreeg het ook zijn nieuwe benaming : “Le Domaine du Vieux Moulin d’Eprave” (d.w.z. het “Domein van de Oude Watermolen van Eprave”). 

Na jaren noeste arbeid werd de “Auberge du Vieux Moulin” omgetoverd tot een sfeervol charmehotel met een strakke vormgeving.

Het restaurant van het Domein is wijd en zijd bekend voor diens geraffineerde Franse keuken, en in het receptie- en vergadercentrum worden tal van bedrijfsvergaderingen maar ook sprookjesachtige trouwfeesten gehouden. Gasten genieten er met volle teugen van de rustgevende en betoverende sfeer het Domein, dat omgeven wordt door weelderig groen. Design en comfort gaan er hand in hand met een gastronomische en verkwikkende beleving, in het hart van de Belgische Ardennen. 

Maar we hebben nog tal van uitdagende projecten te over: heel binnenkort gaan we ons gezellig terrasje renoveren, en we willen ook de watermolen gebruiken om onze eigen elektriciteit te kunnen opwekken!

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
in het hart van de Belgische Ardennen

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Orangerieja528116413070
Atriumja58601409560
Foyerja3016
Petit Salonja60
Kiosqueja90
Vieux Moulinja60
Six Chapeauxja3430946030

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parking

Contact

Domaine du Vieux Moulin, Rue de l'Aujoûle 51 5580 Éprave, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Domaine du Vieux Moulin, Rue de l'Aujoûle 51 5580 Éprave, België
Toon mij het telefoonnummer