Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le CirQ BVBA

  • Antwerpen
  • Hoogstraten
Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
20 - 650 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Le CirQ BVBA

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

Wilt u uw verjaardag eens goed vieren met vrienden en familie? Of wilt u een verrassingsfeest organiseren voor een jarige?
Le CirQ kan het feest aanbieden om nooit te vergeten! Dat kan in de vorm van een dansfeest tot in de vroege uurtjes. U kan eventueel uw gasten verwennen met fingerfoods, hapjes, fritjes of zelfs met een volledige walking dinner. Voor een feest op maat maken wij graag een voorstel volgens uw wensen en budget.

De voorbereiding van de zaal (tafelschikking, linnen, ...), de decoratie (bloemen, kaarsjes, ...), de vestiaire en de bediening van de dranken worden steeds door het team van Le CirQ verzorgd. Wat de dranken betreft werken wij met een drankenpakket (prijs per persoon). In het drankenpakket is inbegrepen: ruime keuze frisdranken, lichte bieren, zware bieren, cava, wijnen, koffie en thee.

Qua keuze van de catering bent u vrij. Elke cateraar is welkom bij ons en stellen wij onze afwerkkeuken ter beschikking. De catering is verantwoordelijk voor zijn personeel en materiaal. U kan bijvoorbeeld ook een externe frietkraam afhuren die dan aan de ingang van de zaal komt te staan. Of u kan zelf voor hapjes zorgen... alles is mogelijk. Voor de muziek stellen wij graag één van onze dj's voor maar u kan ook kiezen voor een eigen dj en/of een live band.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Le CirQ is gelegen in het hartje van het pittoresque Hoogstraten, recht tegenover de kerk en is
gemakkelijk te bereiken. Hoogstraten is gelegen op de as tussen Antwerpen en Breda, afrit 2 van de E19.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
Toon mij het telefoonnummer