Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Le CirQ BVBA

  • Antwerpen
  • Hoogstraten
Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
20 - 650 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Le CirQ BVBA

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig

Le CirQ was vroeger de bioscoopzaal van Hoogstraten. De ruimte is nu gerenoveerd en omgebouwd tot een multifunctionele zaal waarin de oude bioscoop/theaterzaal nog duidelijk te herkennen is. Er kunnen allerhande soorten evenementen plaatsvinden, zoals fuiven, klassieke concerten, optredens en theateropvoeringen. Het is bovendien een geschikte locatie voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten of geboorterecepties en de zaal kan ook perfect omgetoverd worden in een discotheek.

Het uitgangspunt is voor elk evenement de juiste formule te kunnen aanbieden. Dit wordt merendeels bereikt door een open communicatie, gedrevenheid en flexibiliteit. Samen met de klant bespreken we steeds de indeling van de zaal, gebruik van infrastructuur, al dan niet de catering, de drankformule, de promotie en de prijs. Zo is er voor elk budget een spetterend feest mogelijk.

Elk idee is een nieuwe uitdaging voor ons.

Sterke punten
Le Cirq is vlot bereikbaar: het ligt twee kilometer verwijderd van de snelweg op de as tussen Antwerpen en Rotterdam (afrit 2 van E19). Ter plaatse zijn alle mogelijke faciliteiten aanwezig: een professionele licht- en geluidsinstallatie, stroboscopen, PA, laser, color changers, een rookmachine, draadloze microfoons, een videomixer en een groot doorzichtprojectiescherm met projector. Dit alles wordt aangestuurd door vakbekwame technici. 

Werkwijze
De mensen van Le Cirq opteren voor een persoonlijke aanpak, om welk evenement het ook gaat. Het bedrijf is flexibel, werkt correct en bewaakt nauwlettend de betaalbaarheid van elk concept.

Grootte van het bedrijf
Le Cirq heeft een Vlarem II-vergunning voor 650 personen. De firma is pas recent van start gegaan als evenementenhal maar heeft toch al een goedgevulde agenda. Het organiseren van een bedrijfsfeest is mogelijk zowel in het weekend als in de week. Wij zijn goed uitgerust voor elk type evenement hetzij receptie, personeelsfeest, productvoorstelling, gastronomisch diner of een themafeestje.

Wij rekenen een standaardbedrag voor het gebruik van de zaal. Dit houdt in:

  • -Klaarzetten zaal
  • -Opkuis zaal
  • -Onthaal en gebruik vestiare
  • -Gebruik verlichting en discobar
  • -Bediening 
  • Supplementair; linnen en bediening in de zaal.
U kunt gebruik maken van ons groot projectiescherm voor uw video- of beeldpresentaties. Draadloze micro is ter beschikking voor eventuele toespraken. DJ kan door uzelf gekozen worden of wij kunnen één van onze DJ's voorstellen. Ook kan de muziek verzorgd worden door een liveband. Wat betreft catering bent u vrij. U kan dit zelf regelen of wij kunnen hierin een aantal voorstellen doen. Voor de drank kunnen we werken met een all-in drankenpakket of per consumptie.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Le CirQ is gelegen in het hartje van het pittoresque Hoogstraten, recht tegenover de kerk en is
gemakkelijk te bereiken. Hoogstraten is gelegen op de as tussen Antwerpen en Breda, afrit 2 van de E19.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Gravin Elisabethlaan 1, B-2320, Hoogstraten
Toon mij het telefoonnummer