Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Op zoek naar de perfecte centrale locatie voor je event, van kleine receptie tot groot congres of bedrijfsfeest? Dan kun je niet om Kinepolis Brussel heen.
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kinepolis Brussel

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
6 - 2500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kinepolis Brussel

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Je seminarie
Kinepolis Brussel heeft diverse polyvalente zalen en break-out rooms voor je seminarie of vergadering. De wall-to-wall schermen geven een professionele touch aan je presentatie. Seminaries kunnen apart worden georganiseerd maar (bijvoorbeeld) ook in combinatie met een filmvoorstelling. De ideale mix van business & pleasure! Maak verder je keuze uit tal van vergaderzalen, ideaal voor meetings, seminaries, personeelsfeesten, enz. 

Je congres
Congres in het vooruitzicht? Denk Kinepolis Brussel.

  • 25 zalen van 100 tot 619 gasten. Deze auditoria zijn geknipt voor congressen van elk formaat. Luxe zitcomfort, state of the art audiovisuele uitrusting, prima akoestiek. 
  • Alle zalen en polyvalente ruimtes kunnen apart of in combinatie worden gebruikt. Daardoor is het perfect mogelijk om bv. een algemene presentatie, aparte workshops of trainingsessies, een receptie/netwerkmoment en een walking dinner op één plek te organiseren. 
  • Dankzij onze audiovisuele ondersteuning kan je zelfs je presentatie via live streaming vanuit één zaal in meerdere zalen of zelfs in meerdere Kinepolis-bioscopen projecteren. Zo bereik je simultaan het maximum aantal genodigden. 

Je productlancering
Wil je een nieuw of vernieuwd product lanceren bij je prospects, klanten, medewerkers of de pers? Ook dit kan in de allerbeste omstandigheden bij Kinepolis Brussel. 

  • Zalen met stadium-seating: iedereen kan optimaal volgen. 
  • Digitale projectie op onze wall-to-wall schermen voor een extra professionele uitstraling.

Je infobeurs
De polyvalente ruimtes worden vaak gereserveerd voor recepties en netwerkevents, maar ook voor beurzen. Je krijgt ‘carte blanche’ om de receptieruimtes om te bouwen tot infobeurs. Klassiek of met een creatief concept: aan jou de keuze. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Brussel is een stad die bruist van het leven, zowel overdag als ‘s nachts. Weinig last van het verkeer als je Kinepolis Brussel uitroept tot jouw volgende evenementenlocatie.. De bioscoop ligt vlak aan de rand van Brussel en op slechts vijf minuten van de Ring R0. Op de Ring neem je uitrit 8 Wemmel. Dan volg je de bewegwijzering “Bruparck” (eerst moet je de Houba De Strooperlaan en dan de Keizerin Charlottelaan volgen) en kom je vanzelf bij Kinepolis Brussel uit.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Espace LumièreJaJaJaJaJa
White HallJaJaJaJa
VIPJaJaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Door de prachtige ligging van Kinepolis Brussel aan de Brussels Expo en het Koning Boudewijnstadion is er ruim voldoende parking voor al jouw gasten. Je kan gebruik maken van de publieke parking, namelijk parkings A, B, T en M. Deze zijn 24 uur op 24 geopend. T is de grote parking van waaruit je via de voetgangersbrug in Kinepolis Brussel komt. Samen zijn deze vier parkings goed voor meer dan 1.500 parkeerplaatsen.

Contact

Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer
Actie: Op zoek naar de perfecte centrale locatie voor je event, van kleine receptie tot groot congres of bedrijfsfeest? Dan kun je niet om Kinepolis Brussel heen.