Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Op zoek naar de perfecte centrale locatie voor je event, van kleine receptie tot groot congres of bedrijfsfeest? Dan kun je niet om Kinepolis Brussel heen.
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kinepolis Brussel

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Brussel
Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
6 - 2500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Kinepolis Brussel

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Event gepland? Op zoek naar de ideale eventlocatie? Dan is Kinepolis Brussel ‘the place to be’

  • Voor je bedrijfsevents hebben we 25 verschillende zalen met stadium-seating, hoogtechnologische geluids- en beeldinstallaties en digitale projectoren, ideaal voor je presentaties. Ook live streaming is mogelijk. Kinepolis Brussel is geknipt voor al je bedrijfsevenementen, van een kleinschalige vergadering of een seminarie ‘for professionals only’ tot een grootschalig congres, een jaarvergadering, een productlancering,...  
  • Uiteraard leent Kinepolis Brussel zich ook perfect tot events waarin ‘film’ centraal staat en audiovisueel comfort cruciaal is. Denk in dit geval aan een avant-première, première of privé-vertoning voor je klanten, relaties of medewerkers, samen genieten van een filmklassieker, Watch after Work, … Je kunt aansluiten bij officiële avant-premières met acteurs die de zaal komen toespreken en het glamoureuze rode-lopermoment. In Kinepolis Brussel kun je je gasten compleet onderdompelen in de unieke Imax-ervaring. Vanaf 2018 ook in de ultieme filmbeleving in 4DX met speciale effecten zoals geur, wind en sneeuw.! 
  • Onze polyvalente ruimtes lenen zich perfect voor netwerking tijdens je bedrijfsevent. Je kunt er een beurs met infostands of een grote receptie organiseren. Een volledig verzorgd walking dinner voor enkele honderden gasten? Ook dat komt voor mekaar. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare ruimtes. 
  • Voor al je bedrijfsevents van klein tot (heel) groot is catering op maat beschikbaar, van versnaperingen en een receptie met hapjes over een broodjeslunch tot walking dinner. Onze ervaren catering partner luistert naar je wensen, maakt een voorstel ‘that ticks all the boxes’ en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. 

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig


Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Brussel is een stad die bruist van het leven, zowel overdag als ‘s nachts. Weinig last van het verkeer als je Kinepolis Brussel uitroept tot jouw volgende evenementenlocatie.. De bioscoop ligt vlak aan de rand van Brussel en op slechts vijf minuten van de Ring R0. Op de Ring neem je uitrit 8 Wemmel. Dan volg je de bewegwijzering “Bruparck” (eerst moet je de Houba De Strooperlaan en dan de Keizerin Charlottelaan volgen) en kom je vanzelf bij Kinepolis Brussel uit.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Espace LumièreJaJaJaJaJa
White HallJaJaJaJa
VIPJaJaJaJa

Parkeren in de buurt van deze locatie

Door de prachtige ligging van Kinepolis Brussel aan de Brussels Expo en het Koning Boudewijnstadion is er ruim voldoende parking voor al jouw gasten. Je kan gebruik maken van de publieke parking, namelijk parkings A, B, T en M. Deze zijn 24 uur op 24 geopend. T is de grote parking van waaruit je via de voetgangersbrug in Kinepolis Brussel komt. Samen zijn deze vier parkings goed voor meer dan 1.500 parkeerplaatsen.

Contact

Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Eeuwfeestlaan 20, Brussel, België
Toon mij het telefoonnummer
Actie: Op zoek naar de perfecte centrale locatie voor je event, van kleine receptie tot groot congres of bedrijfsfeest? Dan kun je niet om Kinepolis Brussel heen.