Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Hof ter Linden

  • Antwerpen
  • Edegem
Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Kasteel Hof ter Linden

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Meetings Kasteel Hof ter Linden

Goed nieuws! De verbouwingswerken aan Kasteel Hof ter Linden in Edegem (Antwerpen) worden uitgesteld. Tot eind 2021 kan u het kasteel nog boeken voor meetings en personeelsevents!

Ons ruime aanbod aan prachtige zalen en authentieke kasteelkamers zorgen voor een passende oplossing voor elke meeting. Bij mooi weer heeft u een prachtige tuin ter beschikking en de meeste zalen kijken uit over de kasteelvijver. Inspirerend!

Kasteel Hof ter Linden biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten en private evenementen. Het karaktervolle kasteel met zijn prachtige tuin is het perfect kader voor diverse events van 10 tot 250 gasten. We combineren professionaliteit met de bijzondere sfeer van deze locatie om uw idee te verwezenlijken.

Een zakelijk event, vergadering, pers- of productpresentatie voor kleine of grote gezelschappen, alles is mogelijk. We verzorgen elk evenement tot in de puntjes, vanaf het ontvangst van uw gasten tot en met vertrek. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Zakelijk netwerken tijdens een receptie, genieten van een op maat uitgewerkt zakendiner of een walking diner volledig in de thematiek van uw concept… Laat u culinair verrassen door onze chef-koks, maîtres en hun brigade. De beste ingrediënten, eerlijke streekproducten en passende wijnen in een sfeervolle ambiance vormen de basis voor een geslaagd event. Onze deur staat ook open voor externe cateraars. 

Locatie

Aan het water
In het bos
Kasteel Hof ter Linden is een classicistisch kasteel gelegen in een sterk beboomd domein

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeermogelijkheden in de nabije omgeving

Contact

Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
Toon mij het telefoonnummer