Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel Hof ter Linden

  • Antwerpen
  • Edegem
Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
10 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Kasteel Hof ter Linden

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel Hof ter Linden nog tot eind 2021 beschikbaar als eventlocatie

Goed nieuws! De verbouwingswerken aan Kasteel Hof ter Linden in Edegem (Antwerpen) worden uitgesteld. Tot eind 2021 kan u het kasteel nog boeken voor huwelijken, meetings en personeelsevents!

Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door een landschapspark van 55 ha, bestaande uit een eeuwenoude dubbele lindendreef, een historisch park met waterpartijen, verschillende percelen bos en zo’n 20 ha aan landbouwgronden. 

Het karaktervolle kasteel biedt tal van mogelijkheden voor uw zakelijke of private bijeenkomsten en evenementen van 10 tot 250 gasten.

King Arthur's Dinner
COVID-19 heeft vele sectoren tot stilstand gebracht. Ook de evenementsector werd gedwongen om een noodstop te maken. Als creatief bureau hebben we van deze bijzondere periode gebruikgemaakt om nieuwe concepten te ontwikkelen, voor zowel private als zakelijke klanten. Uiteraard telkens conform de opgelegde veiligheidsmaatregelen. De term social distancing in iedereen inmiddels wel bekend, maar zelf houden we eerder van de term physical distancing. We zijn er namelijk van overtuigd we met de huidige maatregelen toch events kunnen aanbieden waar het sociale contact nog steeds centraal staat. Meer dan ooit is het belangrijk om banden aan te halen met familie, vrienden of collega’s. Eén van deze concepten stellen we nu alvast aan u voor: het KING ARTHUR’S DINNER. De Orde van de Ronde Tafel, waarbij de koning samen met zijn ridders aan een grote ronde tafel plannen beraamde… Vanuit dit idee zijn we vertrokken om een grote ronde tafel te ontwikkelen voor ons eigen kasteel Hof ter Linden. De tafel staat in de prachtige ronde balzaal van het kasteel met zicht op de vijver. Met een diameter van 6 meter en een diepte van 1,5 meter, kunnen we de anderhalve meter richtlijnen garanderen. Zo kan u toch een diner of meeting organiseren in alle veiligheid. Met vrienden of familie een gezellig diner, of met de board van uw bedrijf ‘rond de tafel’ voor een meeting, eventueel zelfs uitgebreid met video-conferencing met uw contacten in het buitenland…

Locatie

Aan het water
In het bos
Kasteel Hof ter Linden is een classicistisch kasteel gelegen in een sterk beboomd domein

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeermogelijkheden in de nabije omgeving

Contact

Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Drie Eikenstraat 13, 2650, Edegem
Toon mij het telefoonnummer