Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel De Flandre

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Poel 1-2, 9000 Gent, België
10 - 120 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel De Flandre

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Hotel de Flandre Hotel beschikt over twee vergaderzalen, allebei voorzien van alle hedendaagse vergader- en conferentiefaciliteiten. Ook kan u in elk van deze zalen genieten van daglicht.

Indien u een break-out room nodig heeft, stellen wij graag onze ontbijtzaal en lounge ter beschikking.

Als u een vergadering of seminarie bij Hotel de Flandre boekt, bieden wij u tevens speciale kamertarieven aan, naargelang de periode en de grootte van het evenement. Standaard beschikken wij over verschillende 8-uurs en 24-uurs arrangementen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een persoonlijk en uniek arrangement samen te stellen op basis van uw wensen. Indien u geïnteresseerd bent in het nemen van een lunch en/of avondeten, bieden wij u graag het aanbod van onze traiteur aan. 

Vergaderzaal De Flandre
De zaal ’de Flandre’ bevindt zich op het gelijkvloers van het hotel en beschikt over voldoende daglicht, maar kan indien nodig ook verduisterd worden. 19de -eeuwse features zoals de open haard en de houten vloer maken van de zaal een aangename ruimte om te vergaderen.

Strauss
Indien u op zoek bent naar een grotere vergaderzaal, kunnen wij uw meeting organiseren in onze vergaderzaal Strauss (annex Hotel de Flandre). De zaal is voorzien van voldoende daglicht en uitgerust met al het nodige audiovisueel materiaal. Verschillende opstellingen zijn eveneens mogelijk.

Het team van Hotel de Flandre zal alles in het werk stellen om uw vergadering of evenement vlekkeloos te laten verlopen!

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het midden van het culturele en commerciële centrum "Hotel De Flandre". Op enkele stappen van de Kouter, de Korenmarkt, de Veldstraat, het justitiepaleis, musea, opera en de historische stad (met o.a. Sint-Baafsabdij, de Sint-Pietersabdij en het Belfort).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Straussja406010012070
De Flandreja10

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan in de naast gelegen parkeergarage

Contact

Poel 1-2, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Poel 1-2, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer