Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Hotel De Flandre

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Poel 1-2, 9000 Gent, België
10 - 120 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Hotel De Flandre

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Boutique hotel in het centrum van Gent

Hotel de Flandre is een gezellig hotel dat 63 charmante kamers en suites aanbiedt. Het hotel is centraal gelegen, in het hartje van het middeleeuwse stadscentrum van Gent en op wandelafstand van de bekendste bezienswaardigheden. Het hotel is gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd herenhuis dat dateert uit de 18e eeuw. Het is historisch geklasseerd en bewaart binnenin het originele Napoleon- trapportaal.

In de annex van Hotel de Flandre, op 25m wandelafstand van het hoofdgebouw, bevinden zich 17 splinternieuwe kamers. Deze kamers zijn een staaltje van uniek design en bieden u alle hedendaags comfort. De annex beschikt ook over een vergaderzaal voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten.

Hotel de Flandre richt zich ook tot de zakenreiziger die voor een langere periode in Gent wenst te verblijven, en biedt 5 met zorg gerenoveerde en ingerichte business flats aan.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het midden van het culturele en commerciële centrum "Hotel De Flandre". Op enkele stappen van de Kouter, de Korenmarkt, de Veldstraat, het justitiepaleis, musea, opera en de historische stad (met o.a. Sint-Baafsabdij, de Sint-Pietersabdij en het Belfort).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Straussja406010012070
De Flandreja10

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan in de naast gelegen parkeergarage

Contact

Poel 1-2, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Poel 1-2, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer