Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Grand Cafe Lamot

  • Antwerpen
  • Mechelen
Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
10 - 800 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Grand Cafe Lamot

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek
Fotoreportage
Nachtvergunning

De voormalige brouwerij, waar tot de jaren tachtig het legendarische Lamotbier geproduceerd werd, is vandaag één van de meest gedurfde staaltjes hedendaagse architectuur in het hart van Mechelen. Het gerenoveerde Lamotgebouw doet in eerste instantie dienst als een inspirerend decor voor uw congressen of evenementen. Grand Cafe Lamot beschikt over 8 vergaderzalen van verschillende grootte en met elk hun specifieke blikvangers. Alle zalen zijn geclimatiseerd en uitgerust met gratis draadloos internet.

Houdt u van een zicht op het water en de Vismarkt of verkiest u een prachtig panorama over de historische binnenstad en haar omgeving? Aan u de keuze!

Op wandelafstand van Grand Cafe Lamot bevinden er zich verschillende parkeermogelijkheden en hotels. Grand Cafe Lamot is centraal en strategisch gelegen tussen Brussel en Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar. Grand Cafe Lamot ontvangt zowel nationale als internationale bedrijven.

Grand Cafe Lamot zorgt voor 100% kwalitatieve catering bij congrescentrum LAMOT. Een geslaagd evenement op een toplocatie is pas compleet wanneer uw maaltijden, koffiebreaks, uw receptie of walking dinner tot in de puntjes verzorgd zijn. Grand Cafe Lamot is hierin dé ideale partner en verzorgt zowel uw kleine als grote evenementen.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Centrum Mechelen, aan De Dijle met zicht op de Rombouts kathedraal.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vinci-parc of Q-parc

Contact

Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer