Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Grand Cafe Lamot

  • Antwerpen
  • Mechelen
Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
10 - 800 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Grand Cafe Lamot

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek
Fotoreportage
Nachtvergunning

Grand Cafe Lamot, een toegewijde service voor een bijzonder huwelijksfeest
LAMOT heeft als eventlocatie een vierde plaats verdiend in de jaarlijkse ‘Belgian Event Manager Guide’. De bijzonder aantrekkelijke site, met historisch panorama op de stad Mechelen en verrassende flexibiliteit, bewijst zich ook als ideale locatie voor prachtige huwelijksfeesten.

Grand Cafe Lamot maakt gretig gebruik van het authentieke karakter van de voormalige brouwerijsite, aangevuld met hedendaagse architectuur en hoogwaardige comfortuitrusting. De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feestzaal. De diverse zalen, met de al even gevarieerde architectuur, verzekeren zowel een maximale flexibiliteit naar de te ontvangen gezelschappen – tot 700 gasten – als een gedurende het feest voortdurend wisselende sfeerbeleving. Kortom, het ‘wow’-effect ebt nooit weg. Dat is heel in het bijzonder het geval voor gezelschappen tot 180 personen, die kunnen tafelen in de moderne foyer met panoramisch uitzicht, en vervolgens kunnen doorfeesten in de aanpalende fraai gerestaureerde oude brouwzaal en lager gelegen dansvloer met bar. Bij mooi weer kan een receptie buiten aan de oever van de Dijle het grote feest voorafgaan.

Individuele service
Zaakvoerder Nick Schenkels en zijn ervaren team zweren bij maximale vrijheid voor het invullen van het feestprogramma. “Wij werken niet met standaardvoorstellen voor menu’s, maar luisteren naar de wensen van het toekomstige paar om een programma op maat uit te werken,” legt hij uit. “Uiteraard staan we de klanten graag bij met onze raad en ervaring. Wij bieden hen ook steeds een all-in prijsofferte, zodat verrassingen uitgesloten zijn.”

Een bijzonder service is het opmaken van een draaiboek voor het feestverloop. Nick Schenkels: “Zo nemen we de stress weg die nu eenmaal gepaard gaat met huwelijksfeesten en verzekeren we dat iedereen volop van het feest kan genieten!”

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Centrum Mechelen, aan De Dijle met zicht op de Rombouts kathedraal.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vinci-parc of Q-parc

Contact

Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van Beethovenstraat 8/10, 2800, Mechelen
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!