Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

ICC Ghent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
2 - 5000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

ICC Ghent

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Een meeting organiseren in een handomdraai?
Gent ICC maakt alles mogelijk! Met één van onze vergaderpakketten realiseert u 'in no time' een professionele meeting. In de prijs per persoon is alles inbegrepen, tot en met de pepermuntjes op tafel. Voor meetings tot 40 personen. Voor meetings die de hele dag duren, kunt u bij Gent ICC kiezen uit verschillende mogelijkheden: het Economy Vergaderpakket, het Business Vergaderpakket of het First Class Vergaderpakket met een driegangenmenu. 

Het ICC Ghent is met zijn 3-zetelconcept van geen kleintje vervaard. Wanneer u een groot event organiseert, een congres voor 1000 deelnemers bijvoorbeeld, dan kunnen uw gasten de volledige duur van het congres op éénzelfde verdieping verblijven. Als de congresbezoekers het Auditorium verlaten, dan komen ze direct op het Minneplein, een ruime receptieruimte die baadt in het daglicht. Voor elke plaats in het Auditorium is er een plaats in één van de vier break-out rooms. Zelfs voor een zittend diner hoeft u geen trap of lift te nemen. Zo blijft uw groep mooi bij elkaar. België telt slechts drie congrescentra, speciaal met dit doel gebouwd. Eén ervan is het ICC Ghent.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Gent ICC ligt vlakbij de op- en afritten van de E17 en de E40. De wegen naar Gent zijn bovendien beter gespaard gebleven van fileleed dan die naar steden als Brussel en Antwerpen. Er is een ondergrondse parkeergarage en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Maar u kunt gerust uw auto laten staan en het openbaar vervoer nemen. Gent ICC bevindt zich op amper 10 minuten wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters en verschillende buslijnen houden halt vlak voor het gebouw. Van de internationale luchthaven Brussels Airport ten slotte, bereik je in 45 minuten het Gent ICC.

Parkeren in de buurt van deze locatie

De parking van het ICC ghent bevindt zich ondergronds en biedt plaats aan meer dan 200 wagens. Daarbij werden er op -1 en -2 goed verlichte parkeerplaatsen 'Ladies Only' en een aantal plaatsen voor personen met een handicap voorzien. Deze bevinden zich naast de liften.

Contact

Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer