Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

ICC Ghent

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
2 - 5000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

ICC Ghent

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Gelegen in een bruisende stad en toch omringd door een oase van rust… Gent ICC bevindt zich midden in het grootste park en de groene long van Gent: het Citadelpark. U vindt er maar liefst 17.000 m² aan bruikbare oppervlakte voor uw seminarie, meeting, congres, persconferentie, beurs, huwelijksfeest, productvoorstelling, studentenparty of personeelsfeest. U hebt de keuze uit 25 polyvalente zalen om groepen van 2 tot 5000 gasten te verwelkomen.

One-stop event planning: a hole in one!
Wanneer u in Gent ICC een evenement organiseert, staat u er nooit alleen voor. Een persoonlijke accountmanager zal u van de start tot aan de finish bij de organisatie begeleiden. U kunt zich dus steeds wenden tot één contactpersoon die uw volledige evenement tot in de kleinste details opvolgt. Catering, decoratie, technische faciliteiten, tijdelijk personeel en IT voorzieningen zijn bij de medewerkers van Gent ICC in goede handen. Zij garanderen u alleen maar plezierige verrassingen!

Nog een tintje groener:
Gent ICC heeft een traditie als ‘groen’ bedrijf, dat op een bewuste en verantwoorde manier omspringt met het milieu. Het team kan u adviseren in milieuvriendelijke oplossingen voor uw evenement en zorgt zelf voor een aantal groene maatregelen. Het afgelopen jaar kleurde Gent ICC nog een tintje groener, dankzij de volledige omschakeling op 100 % groene energie en milieuvriendelijke communicatie.

Catering:
Onze huiscateraar is Gourmet Invent, uw perfecte partner voor een creatieve, alles-naar-wens catering. Het is ook, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om uw eigen cateraar mee te brengen.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Gent ICC ligt vlakbij de op- en afritten van de E17 en de E40. De wegen naar Gent zijn bovendien beter gespaard gebleven van fileleed dan die naar steden als Brussel en Antwerpen. Er is een ondergrondse parkeergarage en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Maar u kunt gerust uw auto laten staan en het openbaar vervoer nemen. Gent ICC bevindt zich op amper 10 minuten wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters en verschillende buslijnen houden halt vlak voor het gebouw. Van de internationale luchthaven Brussels Airport ten slotte, bereik je in 45 minuten het Gent ICC.

Parkeren in de buurt van deze locatie

De parking van het ICC ghent bevindt zich ondergronds en biedt plaats aan meer dan 200 wagens. Daarbij werden er op -1 en -2 goed verlichte parkeerplaatsen 'Ladies Only' en een aantal plaatsen voor personen met een handicap voorzien. Deze bevinden zich naast de liften.

Contact

Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark, 9000, Gent
Toon mij het telefoonnummer