Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Flinckheuvel

  • Antwerpen
  • Schilde
Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
10 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Flinckheuvel

Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

De kasteelhoeve Flinckheuvel is een inspirerende omgeving voor vergaderingen, seminars, congressen, tot en met 100 personen. Elke aangelegenheid wordt met de grootste zorg omringd en u kunt gebruik maken van alle hedendaagse faciliteiten. Een optimaal resultaat is gegarandeerd bij deze stijlvolle locatie. Alle andere bedrijfsaangelegenheden zoals productpresentaties, personeelsfeesten, zakelijke recepties enz. worden hier hartelijk en professioneel begeleid. Een tevreden resultaat is hier gegarandeerd.

Flinckheuvel is een toplocatie voor alle soorten seminars: directievergaderingen, lezingen, vormingsdagen, symposia,… Dankzij onze vlotte bereikbaarheid en onze ligging in de noordrand van Antwerpen, kunnen alle genodigden snel en eenvoudig ter plaatste komen. Vervolgens zorgt onze hartelijke ontvangst alsook de verzorgde koffiepauzes en tussendoortjes voor een vlekkeloze afwerking. Onze locatie is de kers op de taart: ondanks de nabijheid van belangrijke verkeersassen, bevindt u zich midden in het groen zodat uw seminar in alle rust kan doorgaan.

Ervaring, planning en organisatie
Flinckheuvel stelt voor zijn klanten alle ervaring ter beschikking. Door een zorgvuldige planning en organisatie nemen wij u het zware werk uit handen zodat u zich op de dag van het seminar optimaal kunt concentreren op het event zelf. Al onze faciliteiten zijn beschikbaar zodat u uw boodschap met de juiste middelen kunt overbrengen.

Locatie

Landelijk
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In een dromerige, romantische en sfeervolle omgeving

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Schuur en SerreJa7510045
FeestzaalJa200130
BovenzaalJa7012055
SalonsJa20

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer