Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Flinckheuvel

  • Antwerpen
  • Schilde
Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
10 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Flinckheuvel

Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

We nodigen u uit om landelijke parel Flinckheuvel te ontdekken.

Flinckheuvel vormt een uniek kader voor feest. De meesterhoeve is zowel winter als zomer de uitgelezen locatie voor events dankzij de het warme interieur en de prachtige binnentuin.

Het team van Axel Vervoordt richtte deze meesterhoeve van het Kasteel van ‘s Gravenwezel volledig in met authentieke, vaak antieke meubels en passende decoratie.

De centrale ligging vlak bij Antwerpen en de groene omgeving rond het domein maken van Flinckheuvel de ideale plek om samen te komen voor een brainstorm of strategische meeting. Flinckheuvel is ook ideaal voor een mooi feest voor uw klanten of collega’s tot 200 personen. Uw gasten kunnen hun wagen parkeren op het domein.

De schuur en de serre liggen vlak naast de tuin en bieden dankzij grote glaspartijen aangenaam uitzicht op het groen van de eventlocatie. Met houten plafondbalken en authentieke tegels bieden deze charmante ruimtes plaats aan 45 personen.

In de grote zaal van Flinckheuvel vind je een gezellige open haard en rustieke, landelijke elementen. De grote zaal biedt plaats aan gezelschappen tot 150 personen.

Vlak onder het dak is de witte bovenzaal. Deze lichtrijke ruimte is geschikt voor kleinere groepen of recepties tot 180 personen.

Het salon en de pub van Flinckheuvel zijn twee charmante kamers waar je meteen de indruk krijgt in een woonkamer te zitten. Denk: chique fauteuils, retro behangpapier en andere rustieke elementen.

Voor de catering werkt het Flinckheuvel samen met J&M Catering. J&M ontwikkelde foodconcepten op maat van Flinckheuvel en zorgt met food, drinks, specifieke decoratie en ervaren mensen steeds voor een totaalbeleving.

Locatie

Landelijk
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In een dromerige, romantische en sfeervolle omgeving

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Schuur en SerreJa7510045
FeestzaalJa200130
BovenzaalJa7012055
SalonsJa20

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer