Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Flinckheuvel

  • Antwerpen
  • Schilde
Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
10 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Flinckheuvel

Nachtvergunning
Live muziek
Fotoreportage
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven
In een uitzonderlijk sfeervolle omgeving is Flinckheuvel te 's Gravenwezel een exclusief en chique adres voor al uw feestelijke gebeurtenissen. Deze oude en majestueuze kasteelhoeve, als onderdeel van het historische kasteel van 's Gravenwezel, dient als prachtig decor voor alle bijzondere aangelegenheden.

U wordt hier in een dromerige, romantische en sfeervolle omgeving culinair verwend. De gastronomische gerechten, worden hier met de grootse zorg creatief samengesteld. Banketten zijn hier een lust voor het oog en een streling voor de tong. Elk feest krijgt hier een speciaal idyllisch karakter wat u voor het leven mee zult dragen als warme herinnering.

Recepties kunnen in de sprookjesachtige tuin worden gehouden waar een professioneel team ervoor zorgt de gasten tot in de kleinste details worden verwend. Culinaire hapjes en de heerlijkste drankjes worden hier stijlvol geserveerd. In de koude seizoenen en als het weer niet mee wilt werken worden de recepties in de fabelachtige orangerie gehouden.

De kasteelhoeve Flinkheuvel is ook een inspirerende omgeving voor vergaderingen, seminars, congressen, enz. Elke aangelegenheid wordt met de grootse zorg omringd en u kunt gebruik maken van alle hedendaagse faciliteiten. Een optimaal resultaat is gegarandeerd bij deze stijlvolle locatie. Alle andere bedrijfsaangelegenheden zoals productpresentaties, personeelsfeesten, zakelijke recepties enz. worden hier hartelijk en professioneel begeleid. Een tevreden resultaat is hier gegarandeerd.

Ontdek het grote verschil
Wij heten u hartelijk welkom in deze unieke locatie waar ervaring en professionaliteit het verschil maakt van wat u in het verleden heeft ervaren. Maak een vrijblijvende afspraak zodat we u goed kunnen informeren. Wij houden altijd rekening met uw wensen en vinden bij uw budget altijd de juiste en exclusieve formule.

Locatie

Landelijk
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In een dromerige, romantische en sfeervolle omgeving

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Schuur en SerreJa7510045
FeestzaalJa200130
BovenzaalJa7012055
SalonsJa20

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint Jobsteenweg 25, B-2970, 's Gravenwezel
Toon mij het telefoonnummer