Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Domein De Vesten

  • Antwerpen
  • Laakdal
Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal, België
20 - 800 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Domein De Vesten

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Overnachten

Domein De Vesten
De perfecte feestlocatie, die is voor iedereen anders. Bovendien zal ook het type feest dat je wil organiseren mee bepalen hoe de ideale locatie er moet uitzien. Toch zijn er ook een aantal algemene punten die de nodige aandacht verdienen indien je op zoek bent naar een goede feestzaal. Ben jij nog aan het uitkijken naar een unieke feestlocatie voor je bruiloft, communiefeest, bedrijfshappening of iets anders? Dan ben je ongetwijfeld aan het juiste adres bij De Vesten in Laakdal!

Zowel voor bedrijfsfeesten als voor familiefeesten vormt De Vesten de perfecte feestlocatie. We beschikken over elf zalen met elk een verschillende capaciteit, gaande van 20 tot 350 personen. Je kan deze zalen ook met elkaar combineren of meerdere zalen tegelijk afhuren. Op die manier kan het buffet bijvoorbeeld in de buffetruimte worden opgesteld, terwijl je kan dineren in een aanpalende feestzaal. Zo ondervind je geen hinder van de activiteit rond het buffet en kan dit de ganse duurtijd van het feest blijven staan. Voorts hebben we alles wat nodig is voor de ideale feestlocatie. Indien gewenst kan je een beroep doen op onze keukenploeg voor de lekkerste gerechten, en voor onder andere muziek en geluid werken wij samen met enkele betrouwbare partners. Je bent echter niet verplicht om voor hen te kiezen. Aan ons feestcomplex zijn er tevens een groot terras en tuin aanwezig, met een speeltuin voor de kleinsten.

Onze grote parking zorgt ervoor dat alle gasten vlak bij de feestlocatie kunnen parkeren. Ten slotte is er ook ons klantgericht, passioneel team dat altijd voor je klaarstaat en is er ook steeds een van de zaakvoerders aanwezig om alles op te volgen en in goede banen te leiden.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Bijkomende troef voor uw succesvolle seminarie in De Vesten is de makkelijke bereikbaarheid. Vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313 Antwerpen-Luik. Bovendien ligt De Vesten midden in het groen van de Antwerpse Kempen.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Onze grote parking zorgt ervoor dat alle gasten vlak bij de feestlocatie kunnen parkeren

Contact

Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal, België
Toon mij het telefoonnummer