Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Letterhoeve voor uw dagfeest!

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Lievens-Houtem
Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
35 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Letterhoeve voor uw dagfeest!

Live muziek
Overnachten
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zuiders sprookjesachtig feestconcept in een prachtige tuin (met grote gezellig ingerichte schuren). Dagfeesten op een wonderlijke locatie temidden vlaanderen. Ons concept is op alle vlakken origineel. Vrijheid, rust, luxe en verrassende schoonheid gecombineerd met al even verrassende smaken en geuren.

De Letterhoeve is ook een statement met een heel eigen filosofie waar respect, bewust genieten en authentieke schoonheid centraal staan.

Jullie gasten worden hier uitgenodigd op een dagje zuiderse vakantie, in een uitzonderlijke botanische tuin wordt je verwend als koningen, maar in een familiale sfeer, zonder absurde etiquette, los en ontspannen.

Tientallen bankjes, hangmatten, maar ook de huifkar, de dieren rondom (geitjes, pauwen, zuiderse vogels etc..) en natuurlijk de unieke, zuiders wilde tuin vol prachtige verrassingen zorgen voor een ervaring die heel ver weg staat van wat andere feestzalen aanbieden.

Feesten onder de oude kersenbomen, omringd door een unieke botanische tuin vol verrassende hoekjes en plekjes, genieten van de beste muziekbands, hangmatten, ligzetels, een zeer ruime keuze in animatie en echt verrassende concepten.

Neem zeker een kijkje op onze facebookpagina waar tientallen videofragmenten en de laatste vernieuwingen en aanwinsten vanuit de verste uithoeken te zien zijn.

Voel, ruik en adem ons unieke sprookje...

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Tussen Gent en Brussel, nabij Aalst, Zottegem en Wetteren. Ons concept is zo uniek dat u het nergens anders vind.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Letterhoeveja----250150150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Feestelijke parkeervoorziening met gepersonaliseerde parkeerhulp, Feestelijke balonnen en pijltjes in de straten. Elk detail is belangrijk...

Contact

Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
Toon mij het telefoonnummer