Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Letterhoeve voor uw dagfeest!

  • Oost-Vlaanderen
  • Sint-Lievens-Houtem
Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
35 - 150 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

De Letterhoeve voor uw dagfeest!

Live muziek
Overnachten
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zuiderse vakantiebestemming in Vlaanderen!

De Letterhoeve is het droomproject van Fredrik en Vanessa (en nog een 20tal medewerkers). Een totaal andere kijk op feesten, een tuinfeest tussen prachtige fauna en flora, geïnspireerd op de vele reizen die artistiek fotograaf Fredrik over de hele wereld ondernam (Azië, Zuid Amerika, Caraïben, Afrika,...) met grote schuren, kwalitatief meubilair vanuit Zuid-Amerika, Afrika, Indonesië... Hangmatten, deckchairs,...

Waar vrijheid, heerlijke wereldkeuken en tal van zuiderse elementen (waaronder de receptietent, het kleurrijke bierpaviljoentje of de unieke wijnbodega) een zalige vakantiesfeer creëren. Een gepersonaliseerde ceremonie onder het Afrikaanse prieeltje, live muzikanten (in allerlei stijlen), een babbelbox in een heuse tipi tent..

Vergeet even alle feesten waar je ooit was, dit is een heel anders concept: vrijheid, zuiders vakantiegevoel, kwaliteit met heel veel keuzes, zeer persoonlijke aanpak. Het zijn ook dagfeesten (tot ongeveer zonsondergang) in een prachtig unieke zuiderse tuin, grote binnenkoer en meerdere ingerichte schuren.

Feesten met een warm hart
Een losse sfeer, de volledige planning vindt bij ons thuis plaats, samen met onze zoontjes Oscar en Lennert. En Croocky onze Ierse Wolfshond, de vele kippen, pauwen en andere dieren hier op De Letterhoeve. Vooraf wordt er geproefd van allerlei zuiderse bereidingen, de unieke wijnen en samen puzzelen wij zo jullie sprookje in elkaar. Met veel ruimte en allerlei verrassingen voor al jullie genodigden.

Een Droomproject
De Letterhoeve is ons droomproject. Ons doel is om van elk feest iets onvergetelijks te maken met kwaliteit, echtheid en verrassing in elk detail. Een sprookje voor iedereen die dit meemaakt, zeker ook voor kinderen (ook de volwassen kindjes!)

**Slechts 10 feesten per jaar! (van mei tot eind september)**

Wij investeren hier met een groots enthousiasme en plezier veel van onze tijd en zijn daardoor ook zelf selectief met wie wij in zee gaan. Als dit jou interesseert laat dan ook even weten wat jullie zo aanspreekt.

Jullie heel persoonlijke puzzel
Bij ons wordt alles voor jullie geregeld, wat niet enkel alle organisatiestress wegneemt maar ook een positieve invloed heeft op jullie budget daar alle diensten door ons zelf worden aangeboden. Koetsen, roofvogels, video, babbelbox, photobooth, prachtige buitenceremonies, dansers, keuze uit tientallen live muzikanten, leuk aanbod kinderanimatie,... Er is ontzettend veel keuze en alles is van bij het begin erg overzichtelijk!

Aan de hand van enkele gezellige en vooral lekkere proefavonden stellen wij samen jullie heel persoonlijke originele puzzel samen. Een feest waarin jullie dromen echt waarheid worden...

Een heel eigen filosofie
Respect is voor ons een belangrijk gegeven. Vertrouwen, betrouwbaarheid maar ook het respect naar elk deel van deze wereld waarin wij leven. De diversiteit, niet enkel in eten, heerlijke dranken, de vele prachtige planten en dieren maar ook naar elk individu toe.

Waar mogelijk trachten wij verantwoord om te gaan met onze natuur, zowel in de keuze van ons meubilair, het vermijden van chemische producten (zoals pesticiden, moeilijk afbreekbare schoonmaakmiddelen) maar ook in de keuze van onze voedselaankopen. Niet alles hoeft bio te zijn maar al een beetje bewuster omgaan met deze planeet en met elkaar maakt voor ons een groot verschil.  

BG in ES.
Bewust genieten in eer en stijl. Met respect voor natuur en dier.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Tussen Gent en Brussel, nabij Aalst, Zottegem en Wetteren. Ons concept is zo uniek dat u het nergens anders vind.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Letterhoeveja----250150150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Feestelijke parkeervoorziening met gepersonaliseerde parkeerhulp, Feestelijke balonnen en pijltjes in de straten. Elk detail is belangrijk...

Contact

Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kerkstraat 21, 9521, Letterhoutem
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!