Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Hoorn

  • Vlaams-Brabant
  • Leuven
Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
10 - 630 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Hoorn

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Zoek je een unieke omgeving om te feesten?


Je hoeft niet verder te zoeken. Wat dacht je van een feest op de plek waar jarenlang Stella Artois werd gebrouwen? Het unieke en industriële karakter van onze verschillende eventruimtes maakt van je feest een onvergetelijke gebeurtenis!

ONZE ZALEN


BROUWZAAL - Starting of with a bang! Dat doe je bij ons in de Brouwzaal. Ontvang je gasten in het paradepaardje van de Hoorn, daar waar het vroeger allemaal gebeurde. Een sprookjesachtige ceremonie of liever meteen starten met een uitgebreide receptie, alles kan in onze Brouwzaal. Met haar koperen stookketels, indrukwekkende raampartijen en hoge plafonds maak je van jouw ceremonie en/of receptie eentje om nooit te vergeten. Met een intro langs de Brouwzaal zet je meteen de toon voor een onvergetelijke avond.


MACHINEZAAL & HANGAR - Onder de Brouwzaal vind je het kloppende hart van de Hoorn. Vroeger als machinekamer en stookruimte voor de brouwerij, nu als epicentrum van onze events. Een industriële ruimte met originele brouwmachines als decor. Ideaal voor jullie diner én het onvergetelijk feest dat nadien op onze antieke dansvloer mag losbarsten. Mag het ietske groter zijn? Dan huur je simpelweg onze Hangar, het bijzaaltje van de Machinezaal.


ATRIUM - Zeg niet zomaar ‘inkomhal’ tegen Het Atrium. Deze grote, open ruimte vormt de verbinding tussen heden en verleden: de nieuwbouw en het industrieel-historisch gedeelte. Een knap staaltje architectuur, gelegen naast de Machinezaal en de Hangar en dus perfect te combineren met deze twee ruimtes. Plek genoeg voor onze overheerlijke buffetten, wat statafeltjes om even op adem te komen na het dansen of een plekje voor een photobooth. You name it!


SKYBOXEN - Toch liever een receptie in openlucht? Of een ceremonie met zicht op Leuven? Ook dat kan bij ons. Maak kennis met onze Skyboxes, de King en Queen. Twee unieke eventzalen, gelegen op het 7de verdiep en uitgerust met dakterras. Het uitzicht, dat krijg je er gratis bij. Enkel bij de Hoorn!


MULTIFUNK - De Multifunk is een combineerbare vergaderzaal, geschikt als seminarieruimte, maar ook als feestzaal en meer. Aangrenzende patio/terras.


Wat mag je nog verwachten van de Hoorn?


  • Een jong, dynamisch en ervaren team die jouw trouwfeest van aanvraag tot honeymoon tot in de puntjes begeleidt.
  • Kwaliteitslabel ‘House of Weddings’.
  • Verschillende dinerformules mogelijk, uitgebreid aanbod (vaste cateraar).
  • Dansfeest met live muziek/DJ mogelijk. Eigen DJ toegestaan!
  • WIFI aanwezig.
  • Parking op 2min wandelafstand. Unieke locatie in de mooiste centrumstad van Vlaanderen.

Kom gerust de sfeer opsnuiven. Maak een afspraak via events@dehoorn.eu of +32 16 84 19 20.  

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
De Hoorn ligt aan de opkomende en bruisende Vaartkom, in Leuven. Het ligt aan de E314/E40 en is hierdoor zeer goed bereikbaar én een mooie, 10 minuten durende, wandeling van het centrum van de stad. Op 15 minuten wandelen ben je aan het station met verbindingen naar alle grootsteden. Een goed alternatief voor een locatie in Brussel gezien de toegankelijkheid en korte afstand van Brussel/Zaventem.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
BrouwzaalJa24-50-12036-
MachinezaalJa-40150-150120200
HangarJa-3560-707280
AtriumJa--130-13088135
Skybox KingJa-3670-7577-
Skybox QueenJa-24455040-
MultifunkJa-3680-75--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wil je zo dicht mogelijk parkeren? De Vaartkom-parking (Engelsplein 23, 3000 Leuven) is gelegen op 2 minuten wandelafstand van De Hoorn. Eerste uur parkeer je gratis, een 24-uurstarief van € 6,- en een avond tarief (19u – 07u) van € 3,-. Plek is er altijd in de nieuwe overdekte parking, reserveren is dan ook niet nodig. De Hoorn voorziet graag parkingticketjes voor jouw event.

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer