Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Hoorn

  • Vlaams-Brabant
  • Leuven
Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
10 - 670 Personen
4 Zalen
Eigen catering is mogelijk

De Hoorn

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

WELKOM IN DE HOORN

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Oké, je aandacht hebben we. Brouwerij De Hoorn bestaat sinds 1923. Drie jaar later werd hier de allereerste Stella getapt en gedronken. Na een tijd verlaten te zijn geweest, is De Hoorn nu omgetoverd tot creatieve hub met adembenemende eventruimtes en hele toffe mensen. Het borrelt vandaag niet meer van de gist, wel van creativiteit!

Op zoek naar een unieke locatie voor je event? Kom gerust even scouten. Het unieke en industriële karakter van onze sfeervolle eventruimtes, maakt van je seminarie, congres, diner of feest een onvergetelijke gebeurtenis. Onze Brouwzaal en Machinezaal ademen de geschiedenis van de brouwerij. Het Atrium pakt uit met architecturale ruimten.

Ons jong en dynamisch Hoorn-team heeft jaren ervaring met het organiseren van events en zorgt voor een persoonlijke opvolging van a tot z. Met ons enthousiaste en professionele team op bureau en in de zaal, geeft dit vakkennis op en top!

Een concreet idee krijgen van ons aanbod? Of gewoon heel graag een sympathieke rondleiding mét historische weetjes? Laat het ons weten via events@dehoorn.eu. Je kan ook telefonisch een afspraak maken op + 32 16 79 54 44.

DE HOORN 'NEXT LEVEL'
Vanaf begin 2020 wordt het huidige programma versterkt door de toevoeging van een residentie voor internationale expats, extra werkplekken en vergaderzalen alsook een uitbreiding van de eventruimtes met 8 flexibele break-out ruimtes en een vernieuwde en grotere Skybox op de 7e verdieping.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
De Hoorn ligt aan de opkomende en bruisende Vaartkom, in Leuven. Het ligt aan de E314/E40 en is hierdoor zeer goed bereikbaar én een mooie, 5 minuten durende, wandeling van het centrum van de stad. Een goed alternatief voor een locatie in Brussel gezien de toegankelijkheid en korte afstand van Brussel/Zaventem.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Brouwzaalja--50-20050200
Machinezaalja-80150-200150300
Hangarja-5070-9065120
Atriumja--150-180140-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wil je zo dicht mogelijk parkeren? De Vaartkom-parking (Engelsplein 23, 3000 Leuven) is gelegen op 2 minuten wandelafstand van De Hoorn. Eerste uur parkeer je gratis, een 24-uurstarief van € 6,- en een avond tarief (19u – 07u) van € 3,-. Plek is er altijd in de nieuwe overdekte parking, reserveren is dan ook niet nodig. De Hoorn voorziet graag parkingticketjes voor jouw event.

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer