Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Hoorn

 • Vlaams-Brabant
 • Leuven
Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
10 - 630 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Hoorn

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

WELKOM IN DE HOORN | De Hoorn is een one-stop-shop voor events, meetings, horeca, coworking en housing in dé centrumstad van Vlaanderen. Op een steenworp van het stadscentrum vind je de Hoorn in de nieuwe hotspot van Leuven: de Vaartkom. In een project van lange adem werd de oude Stella Artois brouwerij, overigens beschermd erfgoed, omgebouwd tot één van de meest unieke eventlocaties van het land. Kom het beleven!

Wie De Hoorn zegt, zegt Stella Artois. Onze nationale trots, gebrouwen in het kleine, grote Leuven. Brouwerij De Hoorn bestaat sinds 1923, waar de eerste Stella Artois werd gebrouwen, getapt en gedronken. Na een leegstand van 30 jaar werd De Hoorn in 2008 omgetoverd tot creatieve hub en melting pot voor events, horeca en co-working. Het borrelt vandaag niet meer van de gist, wel van creativiteit!

Op zoek naar een unieke locatie voor je event? Kom gerust even scouten, de deur staat altijd open! Het unieke en industriële karakter van onze sfeervolle eventruimtes, maakt van je huwelijk, seminarie, congres, diner of feest een onvergetelijke gebeurtenis. Een trouwfeest, personeelsfeest of concert organiseren? Feest tussen de impressionante stookketels in onze Brouwzaal. Deze historische parel is een fantastische feestlocatie in Leuven!

De Machinezaal, de ruimte onder de Brouwzaal, was het kloppende hart van het hele brouwproces. Een industriële ruimte met originele brouwmachines als decor. Ideaal voor jullie seminarie, diner én het onvergetelijk feest dat nadien op onze antieke dansvloer volgt. De Hangar en het Atrium leent zich uitstekend als uitbreiding van de Machinezaal voor grotere events met een maximumcapaciteit van 630 personen. 

Zit je liever hoog en droog? Onze Skyboxen op het 7de geven je event die extra panache met uniek uitzicht over Leuven en een dakterras om van weg te dromen. Als laatste hebben we onze Multifunk, dat is een combineerbare vergaderzaal, geschikt als seminarieruimte, voor workshops of presentaties.

Voeg daar een jong en dynamisch Hoorn-team aan toe met tonnen ervaring en je tekent voor een persoonlijke en professionele afwerking van jouw unieke dag. Van A tot Z.

Een concreet idee krijgen van ons aanbod? Of gewoon heel graag een sympathieke rondleiding mét historische weetjes? Neem een kijkje op onze website www.dehoorn.eu of maak telefonisch een afspraak op +32 16 84 19 20

Tot Hoorns?


KENMERKEN

 • Restaurant & Bar met terras
 • Oude brouwerij van Stella Artois, unieke setting gegarandeerd
 • Stadspark en water (de Vaart) aan de deur
 • Parking op 2 minuten wandelafstand
 • Twee zonovergoten dakterrassen met unieke view op Leuven

TROUWEN

 • Een jong, dynamisch en ervaren team die jouw trouwfeest van aanvraag tot honeymoon tot in de puntjes begeleidt.
 • Kwaliteitslabel ‘House of Weddings’
 • Verschillende dinerformules mogelijk, uitgebreid aanbod (vaste cateraar)
 • Dansfeest met live muziek/DJ mogelijk. Eigen DJ toegestaan!
 • WIFI aanwezig
 • Parking op 2min wandelafstand
 • Unieke locatie in de mooiste centrumstad van Vlaanderen

BEDRIJVEN

 • WIFI en UTP aansluiting
 • Congres geluidsysteem
 • Click share aanwezig
 • Ingebouwd groot scherm met back screen projectie

LIGGING

De Hoorn ligt aan de opkomende en bruisende Vaartkom, in Leuven. Het ligt aan de E314/E40 en is hierdoor zeer goed bereikbaar én een mooie, 5 minuten durende, wandeling van het centrum van de stad. Een goed alternatief voor een locatie in Brussel gezien de toegankelijkheid en korte afstand van Brussel/Zaventem.

DE HOORN 'NEXT LEVEL'

In 2020 werd het huidige programma versterkt door de toevoeging van een residentie voor internationale expats, extra werkplekken en vergaderzalen alsook een uitbreiding van de eventruimtes met 8 flexibele break-out ruimtes en een vernieuwde en grotere Skyboxen op de 7e verdieping met zicht op de skyline van Leuven.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
De Hoorn ligt aan de opkomende en bruisende Vaartkom, in Leuven. Het ligt aan de E314/E40 en is hierdoor zeer goed bereikbaar én een mooie, 10 minuten durende, wandeling van het centrum van de stad. Op 15 minuten wandelen ben je aan het station met verbindingen naar alle grootsteden. Een goed alternatief voor een locatie in Brussel gezien de toegankelijkheid en korte afstand van Brussel/Zaventem.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
BrouwzaalJa24-50-12036-
MachinezaalJa-40150-150120200
HangarJa-3570-707280
AtriumJa--130-13088135
Skybox KingJa-3670-7577-
Skybox QueenJa-24455040-
MultifunkJa-3680-75--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wil je zo dicht mogelijk parkeren? De Vaartkom-parking (Engelsplein 23, 3000 Leuven) is gelegen op 2 minuten wandelafstand van De Hoorn. Eerste uur parkeer je gratis, een 24-uurstarief van € 6,- en een avond tarief (19u – 07u) van € 3,-. Plek is er altijd in de nieuwe overdekte parking, reserveren is dan ook niet nodig. De Hoorn voorziet graag parkingticketjes voor jouw event.

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sluisstraat 79, 3000 Leuven, België
Toon mij het telefoonnummer