Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Casteleer

  • Antwerpen
  • Kasterlee
Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee, België
4 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

De Casteleer

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Private feesten
Bij De Casteleer beschikken we over een gloednieuwe, stijlvolle feestzaal en een ruime, uitnodigende tuin. Onze zaal kan worden opgedeeld in kleinere zalen, zodat ook voor kleinere feesten een intieme en gezellige sfeer kan gecreëerd worden.

Onze keuken bereidt hoogstaande maaltijden met dagverse producten, piekfijn verzorgd van ingrediënt tot afwerking op het bord. Ons team staat met de glimlach voor u klaar, om u op uw wenken te bedienen. 

Wij organiseren feesten op maat. Na een persoonlijk overleg over uw wensen en noden, maken we een vrijblijvende offerte op. We bespreken locatie, menu, drankformule, tafelindeling, decoratie, muziek, animatie,… Is alles naar wens, dan gaan wij aan de slag om uw onvergetelijke dag te verzorgen.  Onze zaal biedt plaats aan 200 zittende genodigden. Recepties en walking dinners kunnen tot 350 personen. 

De Casteleer is uw ideale bestemming voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en elke andere reden die u kan bedenken voor een fantastisch festijn. 

Bedrijfsfeesten
De Casteleer is een fantastische locatie voor uw bedrijfsevenement. Bij ons kan u klinken op de goede resultaten, een welverdiende pensionering, de verjaardag van uw bedrijf, de lancering van een nieuw product. Of wilt u uw personeel in de bloemetjes zetten of klanten in de watten leggen? 

Elke formule is mogelijk, wij werken naar uw wensen en vereisten. Van een stijlvol avondfeest tot een gemoedelijke barbecue in onze bijzondere tuin. Ook op uw locatie werken we graag mee aan een geslaagd event. Neem contact met ons op en samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing. We maken voor u graag een vrijblijvende offerte.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
De Casteleer is gelegen in het centrum van Kasterlee, vlakbij de afritten van de E34 en de E313. Er is ook een bushalte op 50 meter.

Parkeren in de buurt van deze locatie

We beschikken over een ruime gratis parking.

Contact

Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pastorijstraat 38, 2460 Kasterlee, België
Toon mij het telefoonnummer