Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Communicatieloft

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
10 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Communicatieloft

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Zakelijke ruimte huren
In de Communicatieloft kan u seminarie- en vergaderruimtes huren, volledig volgens uw eigen noden en wensen. Een overzicht van de verschillende event- en vergaderruimtes.

Grote multimediale presentatiezone
Uitgerust met dubbele data- en grootbeeldprojectie, automatische verduistering, ergonomisch meubilair en draadloze internettoegang kan deze ruimte zowel een formele als een informele sfeer uitstralen. De multimediazaal leent zich als conferentieruimte of seminariezaal uitermate goed voor de meest veelzijdige bijeenkomsten: meetings, presentaties, debatten, ontmoetingen, culturele confrontaties …

Rustgevende lounge
Een serene en minimalistische plek, waar je eigen verbeelding alle ruimte krijgt. Een informeel kader voor confidentiële ontmoetingen, kennismakingen, besprekingen en discussies en brainstormsessies in kleine groep…

Lichtrijke vergaderruimte
Een afzonderlijke vergaderzaal met weids perspectief. Een eiland in licht en ruimte voor werkvergaderingen, meetings, brainstormsessies…

Foyer
De foyer is zowel voor een snelle hap als voor een uitgebreid diner geschikt. Maar het kan evenzeer als inspiratieplatform voor een brainplot worden gebruikt.

Professioneel kookeiland
De creativiteit aan het fornuis en de prikkeling van geur- en smaakpapillen zorgen voor het vrijmaken van de geest. Het aroma van verse kruiden in combinatie met een goede wijn staan er borg voor dat ideeën de vrije loop krijgen. Of wat dacht u van een culinair event, een kookworkshop onder leiding van een gewaardeerde chef-kok, een degustatie, een gastronomische cursus voor managers, een workshop wijnproeven …

Verademend terras
Om een frisse neus op te halen, even de benen te strekken of om van een glaasje te genieten kan u gebruik maken van onze panoramische terrassen.

De tuin
In de tuin is er bij goed weer ruimte voor een overlegmoment, een koffiepauze of een broodjeslunch. Maar een barbecue of een zomerse receptie passen perfect in het ongedwongen, groene kader.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

De Communicatieloft bevindt zich op de CommunicatieCampus, langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Ook het station Gent Sint-Pieters is vlakbij. Vanaf het station kan u te voet, met de blue-bike of met onze shuttlediensten naar de CommunicatieCampus en terug. Ook met de auto zijn we vlot bereikbaar voor wie van de R4, E40 of de E17 komt. Wenst u opgehaald te worden van het station Gent Sint-Pieters? Geen probleem! Graag een seintje op 09 242 82 10.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Multimediazaalja-5010070---
Perspectiefja18-4030---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Alle bezoekers van de Communicatieloft kunnen hun auto gemakkelijk kwijt op de ruime parking. Op uw verzoek wijst een parkeerwacht hen de weg naar een vrije plaats.

Contact

Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer