Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Communicatieloft

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
10 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Communicatieloft

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

U zoekt een unieke locatie voor een event? Het kan allemaal in onze Communicatieloft. Geen idee is te gek voor ons creatieve team.

One-stop locatie
Met uw strategisch event bieden wij u het comfort van een uitstekende one-stop-locatie. Claerhout Communicatiehuis heeft alle diensten onder één dak. Van concept tot uitnodiging, van e-zine tot online registratie en digitale check-in. Indien gewenst, analyseren, adviseren, ontwerpen, implementeren en evalueren we uw event op uw maat.

Strategische events versterken uw Corporate Identity. Events op basis van kennisdeling en interactiviteit creëren goodwill en vertrouwen. Strategische events hebben een zekere impact op één of meerdere hoekstenen van uw corporate identity. Het is daarom van doorslaggevend belang om uw doelstellingen te definiëren vooraleer u start met de organisatie van uw event.

Onze eventverantwoordelijken gidsen u door de complexiteit van uw event en de eventcommunicatie. Zij detecteren uw noden en zorgen samen met de diverse medewerkers en afdelingen binnen ons Communicatiehuis voor passende oplossingen.

Het resultaat is een vlotte communicatie, een comfortabele werksfeer en een verhoogde efficiëntie.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer

De Communicatieloft bevindt zich op de CommunicatieCampus, langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Ook het station Gent Sint-Pieters is vlakbij. Vanaf het station kan u te voet, met de blue-bike of met onze shuttlediensten naar de CommunicatieCampus en terug. Ook met de auto zijn we vlot bereikbaar voor wie van de R4, E40 of de E17 komt. Wenst u opgehaald te worden van het station Gent Sint-Pieters? Geen probleem! Graag een seintje op 09 242 82 10.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Multimediazaalja-5010070---
Perspectiefja18-4030---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Alle bezoekers van de Communicatieloft kunnen hun auto gemakkelijk kwijt op de ruime parking. Op uw verzoek wijst een parkeerwacht hen de weg naar een vrije plaats.

Contact

Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer