Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Carbon Hotel - Different Hotels

  • Limburg
  • Genk
Europalaan 38, 3600, Genk
2 - 100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Carbon Hotel - Different Hotels

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek
Vergaderen in Carbon betekent vergaderen in een unieke omgeving met alle diensten en faciliteiten die u nodig heeft. Carbon beschikt over twee meetingzalen, een exclusieve boardroom en een VIP-room. Beleef het Limburgse mijnverleden in dit luxueuze wellnesshotel in het centrum van Genk. Het award winning hotel beschikt over een gastronomisch restaurant, een hippe wijnbar en een sfeervolle daktuin. Het is uitermate geschikt voor professionele meetings. Het 700 m2 grote wellness center ‘Carbon Sense’ biedt relaxerende schoonheidsbehandelingen, massages, sauna & ontspanningsmogelijkheden. Het Carbon wellnesshotel moet je beleven!

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Carbon Hotel is gelegen in het nieuwe stadscentrum van Genk, tegenover het station en dichtbij de shoppingcentra (oa. Maasmechelen Shopping Village). Maar ook vlakbij Domein Kattevennen, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen met zijn mooie wandel- en fietsroutes. Carbon is centraal gelegen tussen steden als Eindhoven, Hasselt, Maastricht, Aken en Luik. Ook Antwerpen en Brussel zijn gemakkelijk te bereiken (60 autominuten).

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor slechts € 10 per 24/u parkeer jij jouw wagen in Q-Park Stadsplein, gelegen onder het hotel. Vanuit de parkeergarage heb je directe toegang tot het hotel, Restaurant Carbon Taste en city spa center Carbon Sense.

Contact

Europalaan 38, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Europalaan 38, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer