Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Carbon Hotel - Different Hotels

  • Limburg
  • Genk
Europalaan 38, 3600, Genk
2 - 100 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Carbon Hotel - Different Hotels

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek

Carbon is het meest voorkomende 6de element in het universum en een belangrijke bouwsteen in “The Chemistry of Life”. In Genk is het meer dan dat; het is een in het oog springend, stijlvol design hotel met een compleet aanbod aan faciliteiten en services onder één dak. In het Carbon Hotel staat het zwarte goud centraal en presenteren Limburgse ontwerpers een geslaagde mix van originaliteit, luxe en design.

Alle 60 CARBON STYLE kamers kijken uit op de exclusieve daktuin en ademen een sfeer uit van stijlvol relaxen. Zelfs de kleur van de verlichting kan aangepast worden aan jouw persoonlijke stemming (RGB lighting). Relax bij het luisteren naar de Carbon tunes op jouw Ipod of droom weg bij het zien van een film op jouw flatscreen met de levensechte geluiden uit het BOSE sound system.

Vergaderen in Carbon betekent vergaderen in een unieke omgeving met alle diensten en faciliteiten die u nodig heeft. Carbon beschikt over twee meetingzalen, een exclusieve boardroom en een VIP-room.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Carbon Hotel is gelegen in het nieuwe stadscentrum van Genk, tegenover het station en dichtbij de shoppingcentra (oa. Maasmechelen Shopping Village). Maar ook vlakbij Domein Kattevennen, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen met zijn mooie wandel- en fietsroutes. Carbon is centraal gelegen tussen steden als Eindhoven, Hasselt, Maastricht, Aken en Luik. Ook Antwerpen en Brussel zijn gemakkelijk te bereiken (60 autominuten).

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voor slechts € 10 per 24/u parkeer jij jouw wagen in Q-Park Stadsplein, gelegen onder het hotel. Vanuit de parkeergarage heb je directe toegang tot het hotel, Restaurant Carbon Taste en city spa center Carbon Sense.

Contact

Europalaan 38, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Europalaan 38, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer