Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

BernArt

  • Antwerpen
  • Schelle
Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
10 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

BernArt

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Trouwen in BernArt
Perfect voor bruiloften, onze ruimten zijn multifunctioneel. U kan opteren voor één, twee of drie zalen. U en uw gasten hebben letterlijk "de ruimte" en worden niet gestoord door andere activiteiten. Al even exclusief is het kader. Grootse ruimten, intieme hoekjes, tien gasten of tweehonderd genodigden, het blijft altijd even gezellig…

Hedendaagse kunst is uw decor. Uw werkende, luisterende, feestende gasten zijn omringd met originele werken van kunstenaars als Corneille, Tapies, Herman Brood, Wunderlich, Bogart, César, Armand…  

Een ontbijt of alleen maar een kopje koffie, een feestelijk menu, een eenvoudiger  werklunch, een koffietafel - zowel voor kleine als voor grote gezelschappen, een culinair intermezzo, een diner- of aperovergadering…buffet of restaurant, een klassieke tafel, een tapasbar, een verfijnde keuken... onze catering is uitgebreid en op alles voorzien. Een groene omgeving voor groene wandelingen. Onze locatie ligt aan de samenvloeiïng van Schelde en Rupel.  Een veerpont brengt u naar het natuurgebied “het Noordelijk Eiland”. 

Ter verduidelijking " Eigen catering mogelijk " : Wij werken samen met meerdere cateraars; de kans dat uw preferentiêle cateringpartner ons bekend is, is vrij groot. Alle cateringinvulling gaat steeds via BernArt. U kan niet zelf gebruik maken van onze keukenfaciliteiten.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
BernArt ligt in Schelle, dit is een landelijke gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente telt bijna 8000 inwoners op een oppervlakte van 780 ha. Het dorp ligt aan de Schelde, nabij de monding van de Rupel en wordt voorts begrensd door de Vliet en de Wullebeek.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja----705070
Zaal 2ja----907090
Zaal 3ja----200150200
Zaal 4nee----200-200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Private (afgesloten) parking

Contact

Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!