Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

BernArt

  • Antwerpen
  • Schelle
Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
10 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

BernArt

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

BernArt
Voor bedrijven of particulieren, onze ruimten zijn multifunctioneel. U kan opteren voor één, twee,  drie of vier zalen. U en uw gasten hebben letterlijk "de ruimte" en worden niet gestoord door andere activiteiten. Al even exclusief is het kader. Grootse ruimten, intieme hoekjes, tien gasten of tweehonderd genodigden, het blijft altijd even gezellig…

Hedendaagse kunst is uw decor. Uw werkende, luisterende, feestende gasten zijn omringd met originele werken van kunstenaars als Corneille, Tapies, Herman Brood, Wunderlich, Bogart, César, Armand… 

Een ontbijt of alleen maar een kopje koffie, een feestelijk menu, een eenvoudiger werklunch, een koffietafel - zowel voor kleine als voor grote gezelschappen, een culinair intermezzo, een diner- of apero vergadering…buffet of restaurant, een klassieke tafel, een tapasbar, een verfijnde keuken... onze catering is uitgebreid en op alles voorzien.

Een groene omgeving voor groene wandelingen. Onze locatie ligt aan de samenvloeiïng van Schelde en Rupel. Een veerpont brengt u naar het natuurgebied “het Noordelijk Eiland”. Aanmeren aan de aanlegsteiger is mogelijk, op 200 m van de locatie.

Mogelijkheid tot presentatie van grote stukken in overdekte ruimte (auto's...)

Wij werken samen met meerdere cateraars; de kans dat uw preferentiële cateringpartner ons bekend is, is vrij groot. Alle cateringinvulling gaat steeds via BernArt. U kan zelf geen gebruik maken van onze keukenfaciliteiten.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
BernArt ligt in Schelle, dit is een landelijke gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente telt bijna 8000 inwoners op een oppervlakte van 780 ha. Het dorp ligt aan de Schelde, nabij de monding van de Rupel en wordt voorts begrensd door de Vliet en de Wullebeek.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja----705070
Zaal 2ja----907090
Zaal 3ja----200150200
Zaal 4nee----200-200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Private (afgesloten) parking

Contact

Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Tolhuisstraat 70, 2627 Schelle, België
Toon mij het telefoonnummer